You are currently viewing 6 знака, че сте избрали грешния мъж

6 знака, че сте избрали грешния мъж

Съвсем нормално е в едно семейство понякога да има разправии и кавги. В съвременното ежедневие на непрекъснат стрес това се случва, пише Actualno. com. Но времето си тече, и неминуемо идва и този момент, в който жената започва да задава въпроси към самата себе си, защо го е избрала точно него, защо е започнала да изгражда връзка точно с този мъж…

 

Външност, има абсолютно сигурни 6 признака, според които жената е направила грешен избор. Ето кои са те:

 

Нямате сигурност, когато той е наоколо
Това е очевиден знак, на който трябва да се обърне внимание. Може така да се случи, че когато мъжът е близо, жената губи своята сигурност и самочувствие. Хората определят това като токсични взаимоотношения, но тук нещата са малко по-дълбоки. Най-вероятното е, че мъжът въобще не ви подхожда и просто трови живота ви.

 

По-удобно е да си сам
Има едно просто, но ясно правило: човек трябва да направи по-добър живота си. Следователно, ако е по-добре да бъдеш сам, защо е необходимо да го търпиш? В живота, здравият егоизъм е ключово качество, което трябва да развиете в самите себе си. Практиката отдавна е показала, че идеалното решение в такива случай е самотата. След края на една връзка, жената започва да преоткрива себе си наново, отделя повече време на своята кариера и собствен комфорт.

 

Няма комуникация на живо
Когато една връзка е в своето начало, двоите са в непрекъснато комуникиране. Но с течение на времето, темите започват все повече да се повтарят и вече да не представляват особен интерес. Комуникацията е необходимост – много е важно да осмислите това просто правило! Ако партньорите изобщо не повдигат помежду си важни теми и не разговарят, то едва ли по-нататъшния им живот има някакъв смисъл.

 

Постоянно мисли за миналото
Кога хората се сещат за собственото си минало? Ако го правят, много е вероятно да има някаква причина. Не е гаранция, но е все пак е твърде вероятно! По принцип едва ли някой би се сещал за миналото си, ако е особено щастлив в настоящето.

 

Но, ако всичко добро е останало някъде назад, защо е необходимо да си разваляте живота? Всеки човек може да промени своята съдба, стига да иска. И ако той няма вяра в бъдещето, съществува ли поне една истинска причина, да останете до този мъж?

 

Целта е бракът
За много дами той е основната цел. За тях не е от голямо значение, кой ще бъде човека до тях в живота. От този подход води до представата, че жената няма как да бъде щастлива. В днешно време обаче много жени се женят след 30 години и вероятно постъпват правилно, защото имат вече кариера и реализация в живота.

 

Няма общо основни ценности
Противоположностите във взаимоотношенията определено се привличат. Тук трябва да подчертаем обаче, че основните ценности трябва да са едни и същи. Няма как да се случат нещата, ако единия иска кола, а другия „реве“ за апартамент. Не трябва да се различават глобалните планове в двамата партньори, а точно това правило трябва да бъде солидна основа в техния съвместен живот.

 

Източник: Actualno. com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО