7 зодии с невероятен КЪСМЕТ до 17 октомври

7 зодии с невероятен КЪСМЕТ до 17 октомври

На 13 октомври Марс влиза в конфликт със Слънцето. Това ще постави началото на изключително благоприятен и късметлийски период, който ще продължи до събота – 17-и октомври, пише Edna.bg.

 

Енергията на буреносният и шеметен Марс е много силна и по време на конфронтацията със Слънцето тя прави Марс източник на късмет и благоприятна енергия.

 

Това означава, че през този период всички знаци на Зодиака ще имат късмет по един или друг начин. Но има едни 7 представителя на зодиака, за които късметът ще бъде наистина огромен! Тях ги очакват само хубави неща! Ето кои са те:

 

Овен и Лъв – Марс е планетата на стихията Огън, така че хората, свързани с тази стихия, ще се радват на най-много късмет. Първото нещо, в което тези хора ще имат късмет, е превръщането на отрицателните емоции и чувства в положителни. Агресията и грубостта ще бъдат заменени от воля и желание да се борите до последно. В любовната сфера тези, които са в търсене, ще имат голям късмет. Ще бъде много по-лесно да впечатлите противоположния пол. Елементът на Огъня ще изпълни Овните и Лъвовете с харизма и чар и ще им даде възможност да се харесат на всеки.

 

Стрелец – Стрелецът също е огнен знак, който ще спечели много от разположението на планетите. Тази седмица Стрелците ще имат много финансов и бизнес късмет. Ще успеете във всяко бизнес начинание или пък ще получите така желаното повишение. Може да направите и някаква важна покупка – например апартамент или кола. В любовен план също ви очакват хармония и спокойствие, както и романтични изненади.

 

Близнаци и Водолей – Марс ще помогне на тези хора в творческа посока. Също така Червената планета значително ще подобри интуицията на всички представители на въздушните знаци. Голям успех очаква тези хора в работата и в бизнеса. Тези зодии ще имат много енергия и сила, така че могат да се занимават със спорт, да се разхождат, да приключат с всички задачи, които отлагат отдавна. Ще бъде полезно да се движите, да бъдете постоянно активни.

 

Дева и Скорпион – Противопоставянето на Марс ще има изключително благопроятен ефект върху енергията на тези две зодии. Те ще имат силата да вървят напред, дори да нарушат някои установени правила, за да постигнат целта си. От 13-ти цялата сила ще се върне обратно при Девите и Скорпионите, така че представителите на тези два знака ги очакват големи успехи в различни сфери на живота. Просто трябва да запомните: нищо не е невъзможно – има само малко положени усилия.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО