Любопитно

9 Признака, че половинката ти изневерява! И как да проверите дали е истина…

В какви времена живеем само! Стигна се до момента, в който вече сериозни хора почти няма, а половинка, която изневерява е нещо „нормално“. И тъй като е изключително трудно да хванеш изневярата трябва много внимателно да следите за тези признаци:

1. Половинката не споделя с теб.

И макар да е досадно, в основата на една връзка е комуникацията! Ако тя спре… лошо. Преди ти е казвала работния си график, споделяла ти е къде и кога ще излиза, а нещо като „спонтанно и случайно“ излизане без да се обади не е съществувало, но сега е точно обратното? Недай си боже, да мрънка, че я разпитваш или да ти се кара защото го правиш… тогава нещо със сигурност става! Половинката ви вероятно ви изневерява.

2. Крие си телефона и се смее/усмихва, когато си пише.

С развитието на комуникациите това все повече навлиза в битието ни. Принципно никога не е хубаво да се рови в чужд телефон, не го правете! Но, ако все пак половинката ви постоянно го държи близко до себе си, заспива само ако е до възглавницата, усмихва се докато си чати по телефона с някой и само ви дебне да не сте наоколо за да си рови в него… става нещо странно.

Как да проверите дали е истина? Някой път кoгато светне телефона, след като половинката си е писала или нещо от сорта, просто го вземете и без да го поглеждате тръгниете да й го подавате, реакцията  ще покаже всичко. Ако тръгне да изпада в паника или да го взима от ръцете или да мрънка „Знаеш колко мразя да ми пипаш телефона!“ значи нещата са ясни.

3.Не е в настроение.

Така, това не е винаги е фактор! Но, ако това стане ‘редовно’ придружено с лека караница и желание „да си почине малко от теб“ или „да не се виждате днес“ или нещо от сорта… о, повярвайте ни , вероятно има проби за ново гадже! Хората са изключително подли в тази насока и редовно скачат от клон на клон.

Отново, инициатива и разговор! Нещата няма да се оправят от само себе си и ако случайно имаш конкуренция. Хванеш ли нотка колебание.. давай смело! А ако нещата тръгнат към караница запазете самообладение, говорете бавно и спокойно, всичко останало ще излезе наяве… Дали изневерява също.

4.Половинката не е сигурна с теб…

Ако любящото гадже, което ви е боготворяло, хвалело ви е навсякъде и винаги се придъжало близо до вас, изведнъж започне да казва, че нещата не вървят на добре и не е сигурно във вас… гаранция, нещата отиват към своя край! Или по-точно е вашата половинка е намерила с кой се чувства сигурна…

Обикновенно стигне ли се до този момент, нещата са свършили. Единствено ви остава да попитате какво точно иска, има ли си друг човек и в зависимост от отговора, какви са очакванията за бъдещето

5. Ако спре да се интересува какво правиш.

Преди половинката те е разпитвала къде отиваш, кога ще се върнеш и подобни, а сега не? Преди ви е ревнувала, а сега не?
…2+2=?

Сами знаете интереса до какво води. Тук не е задължително да ви изневерява, но просто явно нещо вече липсва…

6. Променя визията си, купува си ново бельо.

Не ни разбирайте погрешно, няма нищо лошо в това хората да се поддържат и да си купуват ново бельо! Но, ако изведнъж половинката ви запоне да се кипри старатело преди излизане с „приятели“ да си слага най-хубавото бельо, а когато е около вас да си слага „нещо“ и да не й пука… нещата са ясни. Изневерява ви или има намерението да го прави.

Най-рационално е да попитате за мен като се прибереш(или някой приятел) така се стараеш? Ако започне агресивно държане или заяждане нещата не са добре, впрочем ако това е в комбинация с признак №9 значи 100% ви изневеряват.

7.Ако започне да ти хвали някой нов колега…

Или приятел/ка или познат… така се започва! Говори ти нещо хубаво за него, после си пише „по приятелски“ и изведнъж.. спира! Или поне така твърди… Все отнякъде трябва да се започне. Дали колега, дали приятел/ка на приятел…

С риск да сте досадни, просто поразпитайте. Ако половинката знае необичайно много нещата не са добре. Все пак всичко започва с много, много, много разговори! Не е случайно, че постоянно си виси на телефона… Нали трябва да опознае новата жертва!

8. Хващаш човека до теб в лъжи постоянно.

Лъже къде е бил/а? С кого? Какво са правили? А отговора винаги е:

„Айде сега какво толкова, ами ние мислехме това, то стана онова, еее сега майка ли си ми? И какво като не сме били където ти казах?“ 

То тогава трябва да се замислите какво точно става, особено ако е в комбинация с „ние излизаме по мъжки/женски“ т.е. не ви желаят наоколо. Естествено, единични случай не са за притеснение…

Та, подобно на №4 нещата обикновенно са ‘свършили’ ако ви лъжат нон-стоп. Когато засечете човек в лъжа трябва веднага да говорите по темата, а не при следващата караница да го вадите от кладенеца. Половинката лъже ли ви системно ви изневерява и не заслужава доверието Ви!

9. Секса куца.

Ако седмици наред ви се отказва секс, няма желание за контакт с вас, но се поддържа старателно в интимните зони, то е 99% сигурно, че ви изневерява. Естествено, ако попитате ще получите отговор:

Ами на мен така ми е по комфортно

Също така, липсата на старание и простото „отбиване на номера“ са явни признаци за проблем.

Тук нямате голям избор, пробвайте да предразположите половинката, правете нещата, които обича, предложете нови неща… ако на всичко получавате негативна реакция, нещата са ясни. Изневерява ви и нещата са приключили.

Като заключение само ще обощим, че тези признаци сами по себе си не гарантират нищо! Но ако са комбинация от няколко то най-малкото връзката ви не върви. И не забравяйте, комуникацията е ключа към здравата връзка, а един път има ли изневяра, то тя ще се повтори!
Горе главата и смело напред.

 

За още любопитни материали цъкнете ТУК.

Ако тази статия Ви е харесала, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

Подобни статии

Back to top button