Любопитно

Рибите и още две зодии с безумно щастие през пролетта

Благоразположението на звездите, в комбинация с определени лични качества, определено си казва тежката дума и орисва няколко зодии с щастие през пролетта.

 

Лъв
Тази пролет сякаш сте си сложили розовите очила и виждате света по необикновен начин. Сърцето ви е чисто, имате чисти намерения към другите и очаквате същото в замяна. Всичко лошо подминавате с гордо вдигната глава и не задълбавате, дори да ви се случи нещо не чак толкова положително. Житейската ви кара тази пролет определено привлича само позитивни вибрации!

 

Близнаци
Именно представителите на този знак успешно съчетават изтънчеността, авторитета и жизнеността. Те не знаят що е това „пролетна умора” и сякаш постоянно предизвикват щастието със своята активност. А най-хубавото е, че знаят как да дават щастие и на другите. Това ги прави обожавани от роднини и приятели.

 

Риби
Няма по-хубав сезон от този, който е пълен с любов. Емоциите ще връхлитат една след друга и ще ви повалят като силни вълни. В един момент ще се окажете в центъра на тайфун от щастие, от което така отчаяно имате нужда. Любов от миналото ви ще се върне с пълна сила в живота ви. Ще съжали за грешките, ще иска да му простите, но независимо какво решите – ще успеете да излезете „на чисто”.

 

Източник: Actualno.com

Заподозряха Брад Пит в нова афера (СНИМКА)

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

 

Подобни статии

Back to top button