Любопитно

Близнаците ще видят истината, предателство очаква други

Хороскоп за 24 юни 2020 г.

 

Овен
Ако днес сте объркани и не знаете как да постъпите, може да поговорите с човек, който е добре информиран или е способен да изрази безпристрастно мнение за истината. Една странична гледна точка към проблемната ситуация няма да ви бъде излишна, а и в разговорите може да ви хрумнат доста добри идеи.

 

Телец
Днес ще сте спокойни и ще разсъждавате по-трезво отколкото през предишните дни. Денят е много подходящ за интелектуална работа – ще имате стимули за ума и ще ви хрумват чудесни идеи. По възможност бягайте от рутината – няма да ви се отразява добре.

 

Близнаци
Днес ще виждате хората около вас каквито са, а не каквито бихте искали да бъдат. Не е изключено някой ваш колега или приятел да ви подразни или да ви разочарова с поведението си. Някои от вас ще научите вест, свързана с пари, или ще подкрепите благородна кауза.

 

Рак
Днес може да научите добри новини или да достигнете до някакво прозрение. Денят ще е динамичен и няма да скучаете. Централно място ще заемат личните и деловите разговори със заобикалящите ви хора. Каквото и да ви струва, бъдете искрени – лъжите и шикалкавенето може и да ви помогнат да се измъкнете от неудобна ситуация, но това ще е само временно решение.

 

Лъв
Днес може да станете свидетели на интересни разкрития или да ви уведомят за промени, свързани с организацията на работата. Стойте далеч от клюки и интриги: подобни похвати бързо ще излязат наяве, независимо кой прибягва до тях – вие или колегите ви.

 

Дева
Ако днес се колебаете дали да не си дадете почивка, трябва да знаете, че моментът е много подходящ да се оттеглите за кратко и да си отморите добре. Съобразявайте се с възможностите на тялото си – в противен случай то може да ви изневери. Възможно е да научите вест, свързана с децата ви.

 

Везни
Днес емоциите от предходните дни ще се поуталожат. Това ще ви даде възможност да анализирате някаква ситуация, която ви безпокои, и да погледнете безпристрастно на нея. Ако проявявате склонност да идеализирате човека до себе си или правите прекалено големи компромиси, може да се изправите пред проблеми в любовта.

 

Скорпион
Днес ще е във ваша полза, ако не взимате страна в спорове, които не се отнасят до вас, и стоите настрана от интриги – помнете, че истината има поне две страни. Така че, преди да заемете някаква твърда позиция по даден въпрос, е добре да се запознаете с всички гледни точки.

 

Стрелец
Днес е възможно да се появи разминаване в желанията – вие да искате едно, а човекът до вас – друго; вие да си сте си поставили определена цел, но хората, с които работите да не ви съдействат. Каквато и да е конкретната ситуация, със сигурност ще трябва да положите повече усилия, за да се разбирате с околните и да постигнете съгласие по определен въпрос.

 

Козирог
Днес не съдете строго другите за това, че не са на едно мнение с вас – ако наистина чуете какво искат да ви кажат, може и да разберете защо мислят или постъпват по определен начин. Денят е чудесен за придобиване на нова информация и по всяка вероятност ще проявявате голяма любознателност.

 

Водолей
Денят е чудесен за бизнесдела и за уреждане на финансови въпроси – ще имате късмет, а също така и подкрепа от страна на партньори, приятели или познати. Ако се случи нещо, което не сте очаквали, не бързайте да негодувате –когато си мислите, че губите, не знаете какво печелите.

 

Риби
Днес в думите „труд” и „старание“ се съдържа рецептата за успех – ако я изпълнявате, няма начин да не пожънете успех. Това обаче едва ли ще се случи, ако само мечтаете и не си помръдвате пръста – така идеите ви ще отидат на вятъра. По-добре през днешния ден не започвайте нещо ново – няма да получите нужната подкрепа.

 

Източник: Edna.bg

 

Под знака на Рака: какво да очаква всяка зодия до 22 юли

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button