Любопитно

Луна в Телец: Желанията се сбъдват

Между 10 и 12 август Луната е в Телец. Това ще бъдат едни много благоприятни дни от лунния календар, съобщава Edna.bg.

 

Трябва да се отбележи веднага, че намаляващата Луна е перфектно комбинирана с елементите на Земята, представени от знака на Телеца. Ето защо тези дни си струва да се отървете от негативните мисли, които ви дърпат надолу и да опитате да погледнете по-позитивно на живота.

 

Когато уловим позитивното влияние на Луната можем да станем доста хармонични в този период. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси.

 

Увеличава се силата на волята ни, търпението. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат.

 

През тези дни може спокойно да заявите своите най-съкровени желания и да повярвате в късмета си – и той ще ви помогне за тяхното сбъдване!

 

А ето какво може и какво не бива да правите през тези няколко дни:

 

КАКВО МОЖЕ ДА ПРАВИТЕ:

 

1. Можете да отидете да пазарувате – Някои експерти смятат, че дори е необходимо да се направи това, защото това са най-добрите дни за пазаруване. Телецът помага да се съсредоточите върху това, което е важно, поради което хората рядко надвишават лимита си за пари в такива дни. Можете да закупите всичко – от недвижими имоти до дрехи. Има голяма вероятност успешно да стигнете до отстъпки и добросъвестни продавачи.

 

2. Можете да работите усърдно. Телецът и намаляващата луна придават на хората невероятна издръжливост. Ако имате дори малко мотивация за работа, можете да решите всеки проблем.

 

3. Можете да направите приятни изненади на близките си – Не е нужно да правите големи жестове или да харчите много пари. Близките ви ще се радват да видят, че сте намерили време за тях и споделяте общи мигове. Взаимната помощ е идеалният начин за обмен на положителна енергия от 10 до 12 август.

 

4. Можете да разчитате на интуицията си – Шестото чувство ще бъде много силно в тези дни, но е по-добре да го подкрепите с логика, а не на всяка цена да следвате призива на сърцето си.

 

5. Можете да учите – Астролозите горещо препоръчват да четете книги, да се самообразовате и да обменяте опит с други хора. В такива дни победителите са само тези, които знаят, че няма ограничение за съвършенството.

 

КАКВО НЕ БИВА ДА ПРАВИТЕ:

 

1. Не съдете хората – въздържайте се от безсмислени и дразнещи забележки, които обезценяват чужди постижения. Необходимо е по всякакъв възможен начин да насърчавамте близките си, а не да убивате мотивацията им с вашите собствени колебания.

 

2. Не отлагайте – Телецът обича работата и продуктивните хобита. Когато намаляващата Луна е в този Знак, това показва, че в никакъв случай не трябва да отлагате нещо за по-късно. Според лунния календар, тези дни трябва да се заемете с най-важните си дела.

 

3. Не правете компромиси с принципите си – останете верни на житейските си правила. Бъдете себе си и така ще излизате печеливши от всяка ситуация.

 

Източник: Edna.bg

 

Това са трите най-лъжливи зодии в зодиака

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button