Любопитно

ХОРОСКОП: Здравето на едни е в опасност, други ще се уврят, че са на прав път

Хороскоп за 9 март 2021 г. 

 

Овен
Днес се старайте да поддържате добър баланс между работата и почивката. Да мързелувате точно сега няма да е добре, защото може да пропуснете някоя добра възможност, но пък и е вероятно прекаленото натоварване да се отрази зле на здравето ви. В работата е възможно да станат някои разкрития, които да преобърнат представите ви за определен човек или за някаква ситуация.

 

Телец
Днес, ако не сте сигурни, че сте на правилния път, по-добре не се ангажирайте с конкретни решения или действия – отложете ги с няколко дни. С партньора/партньорката си може да сте на различно мнение по някакъв въпрос, което ще доведе до пререкания – не налагайте мнението си на всяка цена.

 

Близнаци
Днес ще имате успех в творческите занимания, особено ако сте се посветили на артистична дейност. Повечето от вас обаче ще изпитвате трудности с рутинните занимания – те ще ви отегчават и едва ли ще успеете да се съсредоточите. Някаква ситуация в личния ви живот ще ви смущава и обърква.

 

Рак
Днес партньорът/партньорката може да ви зарадва с добри новини или пред вас да се открие някаква възможност – за пътуване, за посещение на курс; може и да се потопите в някакво интересно преживяване. В работата също ще ви спори повече в сравнение с предишните дни, защото ще бъдете по-спокойни и съсредоточени.

 

Лъв
Днешният ден ще е изпълнен с повече предизвикателства, що се отнася до взаимоотношенията ви, най-вече интимните. Може да откриете, че сте заблуждавали за нещо или че някой се е възползвал от вас – емоционално или финансово. Все пак ще е по-добре да проявите мъдрост и да не си правите изводи точно днес, защото има риск да се объркате още повече.

 

Дева
Днес не подписвайте важни споразумения и не влизайте в отношения с нови хора – и в личен, и в служебен план. Има риск да попаднете на грешния човек или да не прецените ситуацията правилно и после да съжалявате. Ако се чувствате претоварени с ангажименти, може би ще е по-добре да не се опитвате да угаждате на всички и да мислите малко повече за себе си.

 

Везни
Ако днес някой злоупотребява с вас или не ви оценява по достойнство, не се бойте да си покажете рогата. Щом чашата на търпението ви е преляла, сигурно има защо, а и е нужно да очертаете някакви граници. Възможно е през деня да възникнат недоразумения в отношенията с колеги.

 

Скорпион
Днес обмисляйте малко повече действията си. Ако ви е трудно да решите кое е истина и кое – не, по-добре не правете нищо и изчакайте докато ситуацията се изясни. Някои от вас ще усетите желание да творите – не потискайте този порив с оправданието, че ви липсва време. Сега е моментът да се отдадете на вдъхновението.

 

Стрелец
Днес късметът ще е с вас, що се отнася до служебните и финансовите дела – може пред вас да се отвори нова възможност за развитие или да намерите нов източник на доходи. Концентрирайте се върху изпълнението на служебните си ангажименти – успехите там може да ви донесат неочаквано добри дивиденти.

 

Козирог
Днес трудно ще постигнете разбирателство по битов въпрос с партньора/партньорката си или с някой член на семейството – всеки ще държи на своето. Ще има нужда да проявите солидна дипломатичност, но точно сега едва ли ще успеете да следвате точно този подход, затова по-добре отложете дискусиите.

 

Водолей
Днес може да получите едно рамо от близък човек, особено ако се нуждаете от емоционална подкрепа или от финансова помощ. Така че, ако имате нужда от съдействие, не се колебайте да го потърсите. Някои от вас ще успеете да намерите разрешение на личен проблем, който ви занимава от известно време.

 

Риби
Днес може да развихрите фантазията си и да се отдадете на творчество. В работата ще имате успех, ако подхождате по-нестандартно. През днешния ден ще проявявате склонност да се влияете силно от мнението на другите и да се нагаждате към тях, което обаче може и да не е във ваша полза.

 

Източник: Edna.bg

 

Мария Бакалова с поредно голямо признание

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button