Любопитно

Задават се “черни дни”: Ето кои са най-опасните през юли

Движението на планетите определя няколко неблагоприятни дни през юли, пише Actualno.com. Ето кои са те:

 

4 юли
Противопоставянето на Марс и Сатурн внася хаос в живота. Самоуверените хора започват да имат комплекси, докато тези, които са несигурни, просто ще се изгубят в собствената си несигурност. Този аспект определя 4 юли като изключително неблагоприятен ден.

 

11 юли
Следващата дата е 11 юли – преходът на Меркурий в знака Рак. Това се обяснява не само с “неразбирателството” на тази планета с представителя на водния елемент, но и с различни ценностни ориентации. На този ден хората ще бъдат объркани и това ще внесе смут в живота им. 13 юли В деня на

 

13 юли
е съвпадът на Венера и Марс. Тези две планети ще се окажат в пълен дисонанс. Възможна е рязка промяна на приоритетите. Следователно е добре да се следва строго очертан план.

 

24 юли
Проблемен ще бъде и 24 юли, когато е Пълнолуние във Водолей. Това е ден на финансов хаос. Астролозите съветват да се въздържате от пазаруване през този период. Възможни са и семейни кавги.

 

29 юли
На 29 юли Марс преминава в знака на Дева. На този ден хората губят мотивация и стават летаргични в творчески аспект. Възможно е да се сблъскате с неизпълнени обещания. Пазете се от егоистични и алчни хора.

 

Източник: Actualno.com

 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Едни ще станат жертва на провокация, а други – на измама

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button