Любопитно

НЕ правете тези неща до 6 септември: Луната е намаляваща

Периодът, когато Луната намалява, е много важен. По това време жизненият цикъл се забавя и става възможно да завършите текущите си дела, да се отървете от неприятности и проблеми. Астролозите ще ви разкажат какво може и какво не може да се направи в периода от 23 август до 6 септември, пише Edna.bg.

 

Фазата на намаляващата луна е времето, когато трябва да използвате енергията на небесното тяло, за да промените живота си към по-добро. Експертите на dailyhoro.ru препоръчват ритуали и духовни практики, за да се отървете от бедността и самотата, да оставите тъгата и копнежа и да се стремите да привлечете положителна промяна.

 

Ето какво е добре да (не) правите през този период:

 

30, 31 август – Луна в Близнаци
Енергията в тези дни е идеална за планиране, премахване на пропуските и комуникация. По това време всеки може да намери приятели и дори сродна душа, ако е честен с обкръжението си. Тези дни са подходящи и за отдих на открито, за да заредите енергията на благополучие и просперитет.

 

1, 2 и 3 септември – Луна в Рак
Луната ще прекара три дни в Рак и това време не е подходящо за активни действия. Астролозите препоръчват да си почивате повече, да правите неща, които носят удовлетворение: това може да бъде любимо хоби, посещение на салон за красота, разходки в компанията на близки.

 

4, 5 септември – Луна в Лъв
Енергията на тези дни е подходяща за решаване на стари въпроси, премахване на препятствията по пътя към целта и разбиване на стереотипите. Астролозите препоръчват да действате без натиск и агресия, за да не си създавате проблеми.

 

6 септември – Луна в Дева
Преди новолунието е важно да се поддържа вътрешен баланс. Енергията на този ден е изпълнена с промени в настроението, поява на депресивни мисли и желание да се предпазите от външния свят. Астролозите препоръчват да започнете деня с духовни практики, които подобряват настроението и благосъстоянието.

 

Източник: Edna.bg

 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Има опасност да действате прибързано, не правете грешки заради това

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button