Любопитно

Зодиите, които са обречени на страдание през септември

Някои зодии ще имат лошия късмет да изживеят неприятни емоции този месец, които дори може да се определят като страдание, пише Actualno.com. Ето кои са те:

 

ЛЪВ
Ще бъдете призовани да прегърнете най-автентичното си аз този месец, Лъвове, но не и преди да свалите малко от кожата си. През последните няколко месеца може би сте забелязали неща, които не са били в съответствие с вас, може да са започнали да отпадат или да са се разпаднали напълно.

 

Докато сте обожавани за вашата щедрост, не забравяйте, че вашето здраве и стабилност също имат значение. Отделете това време, за да се съсредоточите върху нуждите си веднъж – добре е понякога да бъдете егоистични по този начин.

 

ДЕВА
Насочили сте се към сериозни изненади, Дева Може да ви се разкрие нещо или нещо да излезе на светло, което променя всичко. Докато тази колосална енергия на огъня подарява страст на всички зодии, ще намерите за особено ценно да изхвърлите списъците си със задачи точно сега.

 

Нека влезете във вътрешното си дете, за да можете да приведете в движение своите диви и на пръв поглед непрактични мечти. Можете да впечатлите с няколко нови трика в ръкава си – но само ако сте отворени.

 

ВОДОЛЕЙ
Този месец ще сте на ръба на прегарянето. Може да получите информация, която променя нещо, за което някога сте били много сигурни. С цялата тази промяна във въздуха, която ви моли да премахнете старите навици, като например да сте прекалено избирателни към хората, към които се отваряте, и да задушавате иновативните си идеи със страх от осъждане, вероятно се чувствате претоварени.

 

И кой може да ви обвинява? Вие сте неподвижен въздушен знак – но въпреки това въздушен знак и имате песъчинка, упоритост и автентичност, за да преобразувате тази хаотична енергия по начин, който ви помага да постигнете напредък.

 

Отворете се да споделите своето изкуство или иновации с нови хора или се присъединете към общност за начинаещи художници като начин да избутате творческото си бъдеще напред.

 

източник: Actualno.com

 

Прекрасна ПРОМЯНА очаква тези зодии през есента

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button