Любопитно

КОШМАРНА 2022 г. очаква тези зодии

Какво обещава 2022 г. за знаците от стихията Земя

 

Козирог
Личният им живот ще бъде спокоен, но в работата ще бъде натоварено, но надали ще има кой знае какво развитие и изкачване, пише Actualno.com.

 

Телец
Финансовите трудности отпреди, ще бъдат разрешени през следващата година, но уви личният им живот няма да бъде толкова спокоен и ще трябва да проявят повече смирение и търпение.

 

Дева
Ще се наложи да бъдете в центъра на вниманието почти през цялата година, но и ще има богати награди. Въпреки това не забравяйте и за почивката през тази година.

 

Ето какво готвят звездите за знаците от стихията Огън

 

Овен
Нищо особено няма да бъде променено в личния им живот, но за сметка на това ще бъдат поляти със злато – много слава и пари ще се натрупат в краката им. Стрелец Всички притеснения от предната година ще бъдат изчистени и всеки дълг ще бъде изплатен и забравен. Ще бъдат много здрави, единствено трябв да бъдат по-внимателни и благодарни в професионален план за нещата, които очакват и които вече имат.

 

Лъв
Годината за лъвовете ще бъде спокойна, любвеобилна и топла, а в работата ще получават много признание. Само не трябва да са с прекалено широки пръсти, което не означава обаче, че не трябва да си почиват и да се отпускат от време на време.

 

Какво ще зарадва и огорчи знаците от стихията Въздух

 

Близнаци
Годината за близнаците ще е напрегната и на тръни през първата си половина, но през втората ѝ всички “страсти” ще отшумят и те най-полсе ще могат да си стъпят спокойно на краката.

 

Везни
Липсата на сили през 2021-ва, най-накрая ще изчезне и ще бъде заменена с много енергия и сила. Ще имате много успехи в професионален план и редица нови проекти в личния живот.

 

Водолей
Сватба, дете, нов партньор – голяма промяна ви очаква в личен план. На работното място всичко ще си бъде както преди. Нищо повече, нищо по-малко.

 

За какво да се готвят знаците от стихията Вода

 

Скорпион
Край на конфронтациите както с партньора, така и на работа. Всичко ще се решава по-лесно, а дори са възможни развитие и по-големи успехи в работата.

 

Риби
Очаква ви изненадващо тиха и спокойна година. Това е годината, в която ще можете да се концетрирате върху всичко онова, за което в последните години сякаш не ви достига време или смелост.

 

Рак
Годината ще бъде спокойна и ще имате възможност да се погрижите за себе си, за мислите и плановете си. Всичко, което сте пренебрегвали до сега, тази година ще бъде на преден план. Любовта покрай вас ще разцъфне и ще ви позволи да я погледнете с нови очи.

 

Източник: Actualno.com

 

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП: Ето какво ни вещае 2022 г.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button