Любопитнохороскоп

Стабилност, грижа и страст: Как зодиите обичат половинките си?

Любовта може да бъде изразена по различни начини. За някои това са скъпи подаръци, за други тихата грижа и отдаденост ще разкажат повече за чувствата. Оказва се, че това се влияе от датата на раждане. Всеки елемент има свой собствен сценарий:

Идва пролетта: Кои зодии ще бъдат най-щастливи? 

Как знаците на Огъня обичат своите партньори?

Горещата стихия изисква страст. Затова връзките с Овен, Лъв и Стрелец често са емоционални, изпълнени с привличане и ревност. Романът винаги започва с флирт и необуздана страст. Но дали съюзът има бъдеще зависи от мъдростта и рационалността на партньорите. Страстните огнени зодии обичат да им се възхищават. Те ценят предаността и лоялността, но няма да търпят ограничения. Следователно въздушните знаци са идеални за тях.

Овен, Лъв и Стрелец са проактивни лидери. Те се грижат за партньора си по свой начин. За тях е важно да дадат на своя избраник чувство за сигурност. И в същото време не позволяват на пламъка на любовта и страстта да угасне.

Пам ще се бори за сърцето на Ергена!

Как земните знаци показват любовта?

Те ценят стабилността във всички области. Не искат да инвестират време и усилия в мимолетни романи, но са готови да дадат много за този, с когото виждат бъдещето си. За тях любовта се счита за една от инвестициите.

Телец, Дева и Козирог не се отказват от страстта. Те работят извънредно, за да поддържат семейството си. Показват преданост, отказват изкушения и романси отстрани. Обичат да дават скъпи подаръци. В замяна изискват лоялност и готовност да вървят заедно до края. Най-лесно е земните знаци да се сближат с водните.

Дами, стойте далеч от мъжете с тази зодия!
Как въздушните знаци показват любовта си?

Това, което те няма да толерират, са ограниченията. Близнаци, Везни и Водолей ценят свободата си и се стараят да не нарушават личните граници на другите хора. Представителите на въздушния елемент дават на партньора пространство за себеизразяване. Те приемат избрания такъв, какъвто е, и не се опитват да го коригират. Те изискват същото отношение към себе си.

Най-успешният партньор за Водолей, Близнаци и Везни е представител на въздушната или огнената стихия. Връзките често започват с приятелство. За тях този вид връзка е почти свещена. Но ако знаците на Въздуха се отнасят към партньора като към приятел, тогава техният съюз ще бъде силен и неразрушим.

Ето я мръсната тайна на всяка зодия

Как водните знаци показват любовта?

Представителите на водната стихия обичат всеотдайно, вярно и от все сърце. Готови са да дадат много на своя избраник и се стремят към хармония в отношенията.

Раците, Скорпионите и Рибите са чувствителни, затова за тях е важно нуждите им да не бъдат пренебрегвани. Малко вероятно е те някога да забравят оплакванията. Готови са да ги спасяват дълго време. Но само на тези, които ще се отнасят с тях внимателно и ще задоволят нуждите им, водните знаци ще могат да дарят безгранична любов. Те не са алчни за признаци на внимание и обичат да правят изненади. По-често от другите се отказват от кариера в полза на семейството. За тях е най-добре да изградят съюз с представители на елементите на Земята

Източник: Actualno

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Изчезналата актриса от „Мрежа от лъжи“ Джансу Дере е жива и помага след земетресението

 

Подобни статии

Back to top button