BulletinЛюбопитнохороскоп

МЕСЕЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Ревността е лош съветник

Месечен любовен хороскоп за април 2023 г. 

 

Овен: През април ще се налага да водите редица разговори с половинката си. Не се страхувайте да го направите – това е ключът към разбирателството и хармонията. Единственото към което трябва да се придъжате ще е спокойният тон. Ще кажете неща, които няма да се харесат на партньора ви, но и ще чуете такива. Важно е взаимно да се поставите на местата си, за да разберете същността на проблема. Необвързаните Овни ще получат възможност да срещнат интересен човек. За съжаление, той няма да е подходящ и ще разберете това съвсем скоро.  

Телец: Обвързаните Телци ще се сблъскат с проблемите във връзката си. Изглежда напоследък с половинката ви се разминавате. Единият търси тръпката и приключението, докато другият е на съвсем различна вълна и ги оставя на заден план. Възможно е състоянието да е моментно и съвсем скоро да отмине. За да разберете това обаче, трябва да говорите. Преценете дали виждате бъдещето си с въпросния човек. Необвързаните Телци ще имат динамичен месец, изпълнен с много срещи и забавления. Насладете му се максимално.  

Близнаци: През април представителите на зодия Близнаци ще се чувстват много изморени и това неминуемо ще се отрази на любовните им отношения. Обяснете ситуацията на любимия човек, за да получите разбиране. Но дори той да влезе в положението ви, направете всичко възможно да запазите тръпката помежду си. Веднъж изчезнала, тя ще се върне в отношенията ви много трудно. Заради умората либидото ви ще е нарушено, така че ще се наложат и компромиси във връзка с интимните отношения. Необвързаните Близнаци ще имат толкова много други планове, че въобще няма да им е до срещи.

ХОРОСКОП: Някои са изправени пред кръстопът, други ще се сблъскат с грозната истина 

Рак: През април Раците най-после ще осъзнаят, че не са длъжни непрестанно да се доказват в любовните си отношения. Щом нямате желание да направите нещо – не е нужно да го правите въобще. Достатъчно е просто да обясните позицията си на партньора/партньорката си. Вероятно не винаги ще получавате нужното разбиране, но няма какво да се сърдите – и вие сте били от другата страна. Необвързаните представители на зодията ще прекратят случайните срещи. За сметка на това ще минат към нещо по-сериозно и далеч по-интригуващо.  

Лъв: През април Лъвовете ще осъзнаят необходимостта от емоционално сближаване с партньора/партньорката си. Не се колебайте да предприемете стъпки в тази посока. Нещата са прости – задайте всички въпроси, които се въртят в главата ви. Отговорите ще ви заинтригуват толкова много, че със сигурност ще се влюбите още повече! Освен това емоционалното сближаване ще донесе редица позитиви за интимните ви отношения. Необвързаните Лъвове ще чувстват увереност през месец април. Самочувствието, което излъчвате е много привлекателно за отсрещния пол. Като нищо ще се сдобиете с партньор по ваш избор. 

Дева: Април несъмнено ще е благоприятен за Девите! Романтиката ви завзема. Това ще се отрази страхотно на отношенията с партньора/партньорката ви. А преживяванията в леглото ще са върхът и за двамата, заради емоционалната свързаност помежду ви. Същото важи и за необвързаните представители на зодията. Напълно възможно е през април да задълбочите отношенията си с някого, когото харесвате от дълго време, но той сякаш не ви е виждал в подобна светлина. Обвързани или не – ще помните април дълго време!  

Съдбата носи радост и късмет на всяка зодия в събота 

Везни: Везните рискуват да се вкарат в неприятности през април. Неистовото ви желание за разнообразие може да провали отношенията ви с партньора/партньорката. Преценете дали си заслужава. Ако имате нужда от нещо ново – може да го получите и от човека до вас. Поговорете и споделете мнението си. Ако вложите всичката тази енергия, която притежавате, във връзката си, нещата ще потръгнат без да влизате в любовна аритметика с други лица. Необвързаните Везни ще имат щур месец, изпълнен с приключения. Не се надявайте обаче точно през април да срещнете дългосрочен партньор.  

Скорпион: През април част от представителите на зодията ще почувстват необходимост от друг тип сближаване с партньора. Хубавото е, е от другата страна ще получите същото. Ако успеете да изградите духовна връзка, можете да бъдете сигурни, че отношенията ви ще са дълготрайни. Необвързаните Скорпиони са податливи на депресия през април. По-добре ще бъде да не съсредоточавате емоциите си върху липсата на партньор. За вас месецът и без това не е подходящ за намирането на перспективна връзка.

Тези три женски зодии са дами от висока класа 

Стрелец: Стрелците ще работят върху сексуалните отношения с партньора/партньорката си този месец. Досега приоритет е била емоционалната връзка, но вече и двамата разбирате, че без достатъчно удоволствие в интимен план, нещата ще тръгнат стремглаво надолу. Хубаво е, че двамата вървите в една посока и мислите на една вълна – това гарантира успеха ви. През април необвързаните Стрелци ще се посветят по-скоро на интимни отношения, отколкото на душевни.

Козирог: Козирозите ще изпитват голяма ревност през април. Важно е да не позволявате това да се превърне във водещо в отношенията с партньора/партньорката ви. Нормално е понякога да изпитвате ревност, но трябва да се стараете да е в границите на нормалното. В противн случай ще имате доста неприятености. Рискувате да провалите иначе така щастливата си връзка. Опитайте да запазите спокойствие и да поговорите с партньора/партньорката си. Така имате голям шанс да решите проблема. Необвързаните Козирози ще преживеят разочарование през април. По-скоро всичко е във вашата глава.

Водолей: Този месец трябва да поставите себе си на първо място. Дори и във връзката. Престанете да се опитвате да изпълните всяка прищявка на човека до вас. Хубаво ще е да си дадете сметка за отношенията си и да помислите дали партньорът/партньорката ви би направил същите неща за вас. Капка егоизъм няма да ви навреди в случая. Необвързаните Водолеи ще са на седмото небе. Някой ще привлече вниманието ви и ще ви накара да се чувствате специални. Най-хубавото е, че той ще се чувства по същия начин с вас.

Тези зодии ще получат дълго чакана вест 

Риби: Месецът не е особено благоприятен за обвързаните представители на зодия Риби. На дневен ред ще се появят редица проблеми във връзката, които до този момент сякаш не сте виждали. Ключът за решаването им е разговор. Нищо не губите, ако опитате да поправите нещата. Така дори да не се получи – няма да има за какво да съжалявате. Необвързаните Риби ще преживеят поредното разочарование в любовен план. Може би е време да помислите дали част от проблема не е във вас самите.

 За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Пам от „Ергенът“ призна, че е изневерила на бивше гадже

 

Подобни статии

Back to top button