Любопитнохороскоп

Не в любов, а в проблем превръщат отношенията тези 3 зодии

Всеки мъж мечтае за страстна и интелигентна жена, която да му дари душевното и физическото удовлетворение, което той търси. Но, има женски зодии, които могат да се превърнат в сериозен проблем за мъжете. Тези женски зодии са Лъв, Скорпион и Козирог. От дар за всеки мъж, те могат да се превърнат в неговото най-страшно проклятие. Разберете какво ги прави такива?

Съдбата е написала “Отличен 6” на тези зодии 

Лъв: Жените рождени под зодията на Лъва са енергични, дързки и самоуверени. Те са редовно в постоянен подтик за власт и контрол върху своя живот. Те търсят мъж, който да им даде сигурност и уважение, но също така и да ги поддържа в постоянен духовен и физически порядък. Те са твърди и упорити, което може да доведе до конфликти с мъжете, които не са способни да делегират контрол или да се справят с постоянния натиск.Ако не умеете да се развивате и да поддържате тяхното темпо, Жените Лъв могат да показат хищническия си инстинкт.

Скорпион: Жените рождени под зодията на Скорпиона са интелигентни, амбициозни и имат силно развито чувство за справедливост. Те са въздържани, но твърди и изразяват своите мнения открито. Те търсят мъж, който да ги подкрепя, но също така и да им даде романтика и чувственост. Ако мъжът не е достатъчно силен и самоуверен, той може да се почувства напрегнат и изпуснат от страна на Скорпион Жената. Не се притеснявайте, тя ще покаже остротата на своето жило.

В неделя на тези зодии ще им върви като по вода 

Козирог: Жените рождени под зодията на Козирога са независими, самоуверени и имат силен волеви характер. Те търсят мъж, който да ги поддържа и да им помогне да реализират своите мечти, но не да ги ограничава в свободата им. Жените Козирог са независими и не се притесняват да предприемат рискове или да живеят по свои правила. Това може да доведе до конфликти с мъжете, които не са готови да делегират контрол или да живеят в партньорство, в което жената е силна и независима.Не водете борба за власт с тях – те ще надделеят.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Някои ще открият пътя към успеха, други ще направят тежки грешки

В заключение – представителките на зодиите Лъв, Скорпион и Козирог могат да бъдат сериозен проблем за мъжете, ако те не са силни, самоуверени и готови да се справят с изпитанията, които те представляват. Всеки отговорен и успешен мъж трябва да е способен да живее в партньорство с жена, която разполага с подобен тип качества.Така че мъже – внимавайте с представителките на тези 3 зодии.
Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Дадоха прекрасно име на момиченце, родено под развалините в Сирия

Подобни статии

Back to top button