Любопитнохороскоп

Тази нощ ще е приказна за 3 от зодиите

Приказна нощ за три от зодиите. Причина за това е разположението на звездите. На 11 април някои от знаците ще влязат в космическото си ново начало. Те ще бъдат изпълнени с енергия и ще съберат смелост да реализират най-смелите си мечти. 

Ето кои са те: 

Невероятен късмет от съдбата ще направи деня на всяка зодия щастлив 

Стрелец
Вибрациите на това новолуние ще ви накарат да почувствате лекота и удоволствие, Стрелци. Изпълнени сте със страст и романтика, и сега е чудесното време да се настроите на флиртуваща вълна.

Нова връзка може да бъде на хоризонта, така че следвайте сърцето си и бъдете смели за чувствата си. Освен това сте заляти от творческо вдъхновение, така че не губете и капка от него. Бихте могли да постигнете огромни крачки, когато става въпрос за стартиране на нови арт проекти, творчески начинания или романтика. Нека вашата естетическа визия и себеизразяване блестят.

ХОРОСКОП: Телците да отварят добре ушите си, Везните да забавят темпото, ако не искат да се провалят

Телец
Новолунието в нетърпеливия Овен вдъхновява повечето от нас да натиснем педала на газта и да потеглим към залеза. Но не и Телецът. Този месец сте доволни от това, че приемате нещата с бавни и стабилни темпове.

Чувствате се самоанализирани и изтощени, така че презаредете батериите си и изяснете целите си, като прекарате известно време сами. Не обръщайте поглед към наградата, но се уверете, че намеренията ви остават здраво заложени и приведени в съответствие със сърцето и духа ви.

Модерни рецепти за салати през идното лято

Лъв
Това новолуние ви настройва на вълна приключения и знания, така че ще ви вдъхнови да разширите кръгозора си и да изследвате нови територии. Отърсете се от застоялата енергия или тежки чувства – лунните вибрации повдигат духа ви и ви молят да търсите нови преживявания, които биха могли да променят начина ви на мислене.

Започнете нов езиков курс, резервирайте билети за епична ваканция или направете нещо друго, което е неочаквано – използвайте смелите, бурни космически вибрации във ваша полза.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Как са се изписвали яйцата в миналото?

Подобни статии

Back to top button