Любопитнохороскоп

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Някои ще предпочетат себе си, други ще се впуснат в романтично приключение

Любовен уикенд ховорскоп за 15-16 април 2023 г. 

 

Овен
Иска ви се да отделите повече време на себе си за чисто женски глезотии – маникюр, маски за лице и т.н. Направете всичко възможно, за да си подарите това удоволствие. Партньорът ви ще ви разбере! 

Телец
Възможно е да се разочаровате от човека, когото обичате. За щастие, ще бъдете над нещата и бързо ще ви мине, така че не се очакват сериозни любовни трусове.

Близнаци
Чувствате се изтощени за романтични преживявания, но нищо не може да ви спре от това да направите няколко списъка – за пазаруване или пък за новите цели, които ще си поставите, когато всичко свърши.

Съдбата носи късмет и радост на всички зодии 

Рак
За вас сякаш празниците никога не свършват. Уикендът ще мине в подготовка, свързана с посрещането на Великден – ще печете козунаци, курабийки и други вкусотии.

Лъв
В главата ви се върти едно и също – секс, секс и още секс. Изглежда затишието покрай всички ангажименти и напрежение е дало отражение и сега нямате търпение да наваксате.

Дева
Горите от любов и силно привличане. Ще бъдете на върха на емоциите си и ще можете да се насладите на прекрасни любовни отношения.

ХОРОСКОП: Някои ще послушат сърцето си, други ще бъдат безкомпромисни

Везни
Изпитвате някаква меланхолия и предпочитате да останете насаме с мислите си, осмисляйки събития от близкото минало.

Скорпион
Блясък, блясък и още блясък! Скорпионите са в стихията си, кипят от страст и желание за любов. Много вероятно да изненадат половинката си със секси бельо и доста щур уикенд.

Стрелец
Почивните дни ще ви предоставят нови възможности за интимност с половинката. Сега имате потенциала да постигнете връзка, която да ви удовлетворява на физическо и емоционално ниво.

Това са ангелите в зодиака – винаги печелят с доброта

Козирог
Най-накрая ще осъзнаете, че в много отношения вие двамата сте екип, който се гради на много любов, добра комуникация и взаимни компромиси. Това ще ви даде спокойствие.

Водолей
Уикендът ще ви даде един важен урок – как да се пускате по течението. Следвайте половинката си и няма да съжалявате. Освен това, можете да се окажете и решаващ арбитър по някой спор, помагайки за изясняване на отношенията.

Риби
Макар меланхолията да е настигнала голяма част от представителите на знака, Рибите ще се държат “на положение”. Независимо какво си случва в душите им, те ще го изолират достатъчно успешно, за да бъдат на 100% във връзката си.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Участничка от „Ергенът“ иска по 5 бона за интервю

Подобни статии

Back to top button