BulletinЛюбопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Някои бъдат толерантни, други ще съжаляват за постъпките си

Хороскоп за 16 април 2023 г. 

 

Овен: В неделя не е зле да бъдете по-толерантни. Това обикновено е трудно за представителите на зодия Овен. Понякога обаче се налага. Не предполагате, но толерантността ви ще бъде оценена високо от околните. В бъдеще това ще ви донесе позитиви. 

Телец: Днес представителите на зодия Телец ще трябва да обърнат внимание на себе си. Въпреки че е празник, не бива да оставяте желанията си на заден план. Опитайте да намерите баланса и да обърнете време както на семейството, така и на собствения си комфорт. 

Близнаци: В неделя Близнаците съвсем случайно ще се натъкнат на нещо, което издирват отдавна. Побързайте да го грабнете, преди някой да ви превари. И тук не говорим само за материалния свят! 

Как всяка зодия ще прекара Великденските празници? 

Рак: Днес Раците ще трябва да поемат голяма отговорност. Или поне такива ще се очакванията на околните. Съветваме ви да ги оправдаете. В противен случай съвестта ви ще се обади и ще се почувствате виновни. А кому е нужно това, особено на празници? 

Лъв: В неделя представителите на зодия Лъв ще съберат смелост да чуят отговорите на въпроси, които ги касаят. За да ги получите обаче, трябва да се потрудите. Питайте и слушайте, но бъдете готови не всичко да ви хареса. 

Дева: В неделя е възможно представителите на зодия Дева да бъдат критикувани. Не бива да приемате нещата присърце. Малко градивна критика никога не е излишна, даже напротив – поднесена и приета по правилния начин, дори е от помощ. 

Коалицията на зодиака: Ето кои знаци винаги действат заедно

Везни: В празничния ден някой ще се погрижи за представителите на зодия Везни и те определено ще се чувстват специални. Не забравяйте, че за да получите – трябва да дадете, така че използвайте възможността да отвърнете подобаващо. 

Скорпион: В неделя Скорпионите ще се почувстват сигурни в любимия човек. Време е да се отпуснете напълно и да споделите с него какво ви тревожи. Ще получите помощ и подкрепа. Освен това ще надградите отношенията си. Действайте!

Стрелец: Стрелците са на прага на съдбоносно решение. Съветваме ви в неделя да се вслушате в мнението на приятелите и роднините ви. То ще ви помогне да вземете най-правилното решение, за което няма да съжалявате! 

Невъзможна любов: Знаците, с които никога не бива да сте във връзка

Козирог: В празничния ден Козирозите ще трябва да отстоят себе си и мнението си. Възможно е да станете обект на десетки молби от близки и познати. Помнете, че не е задължително да се съобразите с всички от тях… освен ако не искате, разбира се. 

Водолей: Упоритият труд на Водолеите ще бъде забелязан в неделя. Представителите на зодията ще получат редица поздравления. Вие сте перфекционисти и вероятно не сте напълно доволни от себе си. Опитайте да не се фокусирате върху това какво още е можело да свършите. Приемете похвалите със задоволство! 

Риби: Неделя не е подходящ ден за предприемане на големи стъпки от страна на Рибите. Изчакайте с взимането на решения. Опитайте да намерите време за себе си и нещо, което обичате, за да може добре да помислите върху това, което ви предстои да направите. 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button