Любопитнохороскоп

Сбъдни най-съкровеното си желание с тези прости кармични трикове

Едва ли има човек без мечти. А всеки, който има мечти, много иска и те да станат реалност. Днес ви представяме как можете да привлечете щастието и да сбъднете желанията си няколко прости “кармични” трикове:

 

Записвайте сънищата и мечтите си
За някои мечтите са просто мечти, а вълшебството изчезва след позвъняването на алармата. За други те са начин на живот.

 

Понякога сънищата са просто сънища. Понякога обаче те съдържат важно послание, което трябва да разгадаем. Не е нужно да записвате всеки детайл. Просто пишете, а добрите идеи ще навестят съзнанието ви рано или късно.

Мъжете от тези три зодии никога няма да изневерят

Разходка, разходка, разходка!
Отделяйте време за движение всеки ден. Не е нужно това да е непременно интензивна силова тренировка. Дори 5-минутната обиколка на квартала ще ви разтовари и ще избистри мислите ви.

 

Дръжте технологиите далеч от спалнята
Не заспивайте до смартфона си. Постоянните известия пречат на почивката ви. Знаем, че този навик е много труден за изкореняване, но такава промяна наистина може да преобрази живота ви. Вместо това изберете старомоден будилник.

 

Приветствайте в дома си животни и растения
Няколко нови саксии с красиви цветя и дори нов домашен любимец – връзката с растенията и животните подобрява енергийния ни баланс, кара ни да се чувстваме едно цяло с природата.

Нов късмет от съдбата ще зарадва всяка зодия

Слушайте музика
Независимо с какво настроение се събуждате сутрин, дайте шанс на любимата ви песен да ви зареди с позитивна енергия. Превърнете го в ежедневен ритуал.

 

Угасете светлините
Електричеството натоварва биологичния ни часовник, защото не може да се адаптира към смяната на деня и нощта. Запалете ароматни свещи. Те ще подобрят съня ви и ще внесат щипка вълшебство и романтика в дома ви.

ХОРОСКОП: Трябва да постигнете баланс, иначе хармонията ще е мираж

Масажирайте редовно ръцете и ходилата си
Правете масажа на тъмно. Звучи ви странно? Този ритуал има магически свойства. Ето защо – всеки ден използвате краката и ръцете си, за да изпълнявате важни задачи. Те са вашият проводник на енергия и е важно да им се отблагодарите. Защото любовта към себе си е ключът към хармонията.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

4 прости знака, че носите в себе си стара душа

 

Подобни статии

Back to top button