BulletinЛюбопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Някои са на прага на възможностите си, късметът чука на вратата на други

Хороскоп за 30 април 2023 г

 

Овен: В неделя представителите на зодия Овен трябва да се подготвят за не особено приятен разговор с блъзк човек. Не бъдете резки. Изслушайте и изразете мнението си дипломатично, за да избегнете влошаване на отношенията. 

Телец: Тази неделя Телците няма се радват на почивка. Не и ако искат да изпълнят целите си. Късметът ще е на ваша страна, но това не означава, че той ще почука на вратата, докато лежите на дивана. Вземете се в ръце и се хващайте за работа. 

Близнаци: Днес Близнаците ще трябва да се доверят на дипломацията при решаването на конфликти. Така не само ще натрупате дивиденти, издигайки се в очите на околните, но и ще отметнете създалия се казус без напрежение. 

Съдбата носи късмет и радост на всички зодии

Рак: Ако имате натрупани сили, днес е денят, в който да отхвърлите забравени задачи. В неделя Раците ще имат възможност да се отърват от бреме, което лежи на плещите им от немалко време насам. Не е трудно, просто проявете решителност! 

Лъв: Неделя е подходящ ден Лъвовете да обърнат внимание на себе си. Посветете се на любимите си занимания, за които все не ви остава време напоследък. Така ще презаредите и ще се върнете с пълни сили “в играта” в понеделник.

Дева: В неделя представителите на зодия Дева ще имат възможност да се впуснат в ново предизвикателство. Не се колебайте, а действайте смело. Със сигурност ще излезете победители, независимо от крайния резултат. 

Уикендът носи изненади на тези 4 зодии

Везни: Тази неделя Везните ще получат покана за неочаквана среща. Звездите съветват да откликнете на нея, без значение дали сте сигурни, че трябва да го направите. Бъдете социални – разговорите ще ви донесат позитиви. 

Скорпион: Премисляйте по няколко пъти преди да споделите нещо. В неделя трябва да внимавате пред кого разкривате тайните си. Има риск съкровенията ви да стигнат до ушите не на когото трябва. Бъдете мнителни! 

Стрелец: Днес представителите на зодия Скорпион трябва да се замислят върху малките жестове. Често те означават повече от големите. Помислете върху това. 

Щастието идва в най-подходящия момент за тези 3 зодии

Козирог: Ако започнете да работите по-сериозно върху нещо, за което мечтаете, то съвсем скоро ще се сбъдне! Помислете добре кое да е то и действайте! 

Водолей: Тази неделя представителите на зодия Водолей могат да попаднат в компания, чието присъствие им причинява дискомфорт. Не бързайте да се самообвинявате, вината ветоятно не е ваша. 

Риби: Тази неделя Рибите трябва да се отдадат на почивка. Не поемайте ангажименти, защото ще преминете границата на възможностите си. Правите достатъчно и заслужавате ден почивка. 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Еда Едже от „Опасно изкушение“ и Бурахан Тунджер официално се сгодиха

Подобни статии

Back to top button