БългарияНа ФокусПоследни новини

Клиенти на пловдивска дискотека се оплакаха, полицаи ги събличали и търсили наркотици

Безпрецедентен обиск на клиенти в нощно заведение в Пловдив. Дискотека беше затворена за 5 часа от полицията. Клиентите се оплакаха, че са били унижавани, като са събличани чисто голи от органите на реда, преди да бъдат пуснати да си тръгнат. 

„Спряха музиката и наредиха всички в колона. Започнаха да проверяват всеки и не ни пускаха да си ходим. Това продължи дълго време. Абсолютно всички бяхме събличани – за мен това не е нормално и е унизително”, обясни клиентка на заведението пред Нова телевизия.

„Съблякох си панталона, накараха ме да клекна и ми издадоха протокол. Това се случи с всички останали. Не ми е приятно, не се чувствам окей”, добави друг клиент.

Мъж, работещ на входа на заведението, каза, че полицаите са нахлули, спрели са музиката и са започнали да се държат арогантно. „Закараха ме в тоалетната и ме накараха да си сваля гащите. Чисто голи – мъжете ни караха да си сваляме панталоните и гащите и да клякаме”, добави той.

От полицията обявиха, че става въпрос за специализирана полицейска операция, свързана с наркотиците. Образувани са три досъдебни производства.

„Никога до момента не е имало подобна акция. Забраниха на хората в продължение на пет часа да напускат обекта. Беше ограничен и достъпът до санитарните помещения”, подчертаха от ръководството на нощното заведение.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Северна Македония: Андрей Ковачев не бе допуснат в РСМ, няма да позволим да влезнат хора, които омаловажават държавата

 

Подобни статии

Back to top button