BulletinЛюбопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Пътуване в миналото за едни, дълбока трансформация за други

Хороскоп за 15 май 2023г.

Овен: В понеделник представителите на зодия Овен може да помислят как да изяснят нещата с близките си хора. Възможно е да не сте се справили с проблемите, които сте имали в отношенията си през миналия месец. Време е да погледнете на нещата отново. Вероятно сте скрили някои неща от себе си. Трябва да сте много по-честни по отношение на това, което искате в личния си живот.

Телец: В понеделник Телците ще започнат да си задават определени въпроси относно чувствата си. Сигурно сте чували за капана, в който попадат много хора, а именно да се вглъбяват толкова в партньорите си, че често да забравят себе си? Понякога е лесно да объркате чувствата си с този вид себеотрицание. Днес трябва да се замислите как това се отразява на живота ви.

Близнаци: Нищо не може да задържи пламъка на Близнаците за дълго. Трудно ви е да си почивате и да презареждате батериите си. В момента вероятно все още преминавате през дълбока трансформация, която не ви позволява да забавите темпото. В понеделник отделете време да медитирате и да влезете в контакт с чувствата си. Помислете какво наистина искате от живота?

4 зодии да внимават: Здравето им е под риск

Рак: Може да сте известни с това, че се нуждаете от много любов, но никога няма да го признаете пред себе си, още по-малко пред някой друг. Понякога ви се струва, че обичате да се чувствате емоционално разочаровани. Днес е идеалният ден да размишлявате дали това е вярно за вас или не. Ако изпитвате нужда, може да поговорите с близки хора и да излеете емоциите си. 

Лъв: Лъвовете не се притесняват да бъдет конвенционални във връзките си. Всъщност именно това често ви създава проблеми. Ако се чудите какво е морал и на какво се основава той, този ден е подходящ да помислите върху тези въпроси сериозно и да решите искате ли да продължавате в същия дух. 

Дева: Днес Девите няма да са особено точни. Сякаш ще следвате мотото “всичко е относително”. Съветваме ви да обърнете внимание на детайлите. Това би бил и съвет, който ще получите от близките ви хора. Опитайте в понеделник да заложите на ясен изказ и да стъпите здраво на земята. 

Тази зодия е на път към първия си милион

Везни: Понеделник не е подходящ момент за вземане на важни решения, свързани с интимните отношения на Везните. Ако мислите да започнете връзка, да заживеете заедно или да се ожените, може да почувствате колебание в решението си. Възползвайте се от деня, за да преоцените нещата обективно. Възможно е да има някои проблеми, които да разрешите, преди да продължите напред.

Скорпион: Днес може да имате усещането, че нещо ви спира. Досега всичко е вървяло добре. Ако повярвате на вътрешните си усещания в понеделник, ще се върнете поне крачка назад във всички области. Загърбете миналото и не се страхувайте, че стари случки или грешки ще се повторят. Гледайте напред! 

Стрелец: Може би търсите нови ценности в личния си живот. Вече не се интересувате от повърхностни или лекомислени връзки. Трябва да се срещате с различни хора и да подбирате приятели, които наистина си струва да задържите. Не се притеснявайте, ако ви се прииска да направите крачка назад, за да придобиете някаква перспектива, защото сега е моментът да го направите. Връзките са твърде важни, за да ги пренебрегвате.

Ако детето ви е тази зодия, очаква го успешна кариера

Козирог: В понеделник Козирозите може би ще искат да се върнат за кратко в миналото си и да посетят стари приятели. Може да се окаже, че сънувате добрите и лошите си спомени. Това е отличен период да скъсате с някои от по-негативните връзки с миналото си. Ако партньорът ви е малко притеснен, че в момента се връщате назад във времето, успокойте го. Периодът ще отмине бързо.

Водолей: В понеделник Водолеите ще са загрижени за любовта на близките си хора. Не трябва да бъдете прекалено маниакални. Този период е за запазване на дистанция и за разглеждане на взаимоотношенията ви в перспектива, за да видите какво наистина струват те за вас. През следващите няколко месеца някой може да ви поиска още по-силно обвързване.

Риби: Понеделник не е подходящ да поемате повече ангажименти във връзката си. Не сте доволни от отношението си към нещата напоследък. Не забравяйте, че качествата на партньора ви може да имат нещо общо с това! Имате два месеца, за да се погрижите за нещата. Възползвайте се от този период за преоценка. Той не се случва толкова често.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Най-старото куче в света стана на 31 години

 

 

 

Подобни статии

Back to top button