BulletinЛюбопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Някои ще обърнат поглед към миналото, други ще открият нови хоризонти

Хороскоп за 22 май 2023г. 

Овен: Днес е твоят ден, Овен! Направете всичко възможно, за да оставите своя отпечатък върху хората около вас, особено тези, които са най-близки до сърцето ви. Ще надминете себе си, грабвайки вниманието, без дори да искате. Това ще ви направи много привлекателни за околните. Не се изненадвайте, ако графикът ви се запълни. Това е вашата награда за цялата свършена работа през последните няколко седмици.

Телец: Понеделник е страхотен ден за Телците. Пред вас се разгръщат нови хоризонти. Ако през последните дни на повърхността са изплували стари проблеми, днес имате шанса да намерите тяхното решение. Обърнете поглед към миналото си. Вероятно там се крие отговорът, който търсите.

Близнаци: Силната свързаност с близките ви, която изпитвате през последните дни, е на дневен ред и в понеделник. Някой ще се разкрие напълно пред вас и ще ви сподели съкровени тайни. Трябва да оцените това високо. В първия ден от новата седмица ще сте пълни с амбиции. Ако се потрудите достатъчно – ще ги реализирате.

Тези зодии ще скачат от радост през юни

Рак: Прекрасни изненади за Раците. Те могат да дойдат под формата на нова възможност за кариера или потенциални срещи. Заради разположението на планетите в понеделник можете да се възползвате от най-добрите начини да намерите лична и професионална реализация. Не се колебайте да бъдете оригинални. Това качество ще надделее над всичко останало!

Лъв: Изпълнен с удоволствия ден за Лъвовете. Вероятно сте направили силно впечатление на хората около вас. Днес сте заобиколени от приятели, на които можете да разчитате. Всички са  готови да слушат и ви вярват безусловно. Изглежда, че намирате място за себе си!

Дева: Девите постигат хармония в понеделник. След конфронтационното настроение от последните няколко дни, изглежда, че ще можете да си починете малко. Ако се чувствате уморени, има основателна причина. Днешният ден предоставя добра възможност да се освободите от бреме, което някой ви кара да носите.

Паричен петък ще имат тези 4 зодии

Везни: Вашата работа ще бъде оценена високо в понеделник. Така ще разберете, че емоциите, от които бяхте завладяни последните дни, не са си заслужавали. Колкото и да вярвате в противното, обществото не се опитва да ви задуши или да ви попречи да бъдете себе си, Везни. Понеделник ще ви докаже това.

Скорпион: Искате да предприемете определена стъпка, но нещо сякаш ви спира. Може би трябва да се опитате да бъдете по-смели, отколкото сте били досега. Изгелжда страшно, но не е. А най-хубавото е, че накравя ще разберете, че си е струвало.  

Стрелец: Забелязали ли сте, че имате известни проблеми с начина, по който говорите и задавате въпросите си? Спрете да се мъчите да направите впечатление на околните. Това ви пречи да покажете истинското си „аз“. В опита си да останете забелязани постигате точно обратното. Променете подхода.  

Юни ще бъде Рай за 4 зодии

Козирог: Бъдете по-толерантни в понеделник, Козиорози. Не се опитвайте да насадите мнението и мислите си в околните, както не искате да се случва и с вас самите. Уважавайте чуждото мнение, не е толкова трудно. Опитайте и ще се почувствате свободни!

Водолей: В понеделник кажете „да“. Упорити сте и когато си наумите нещо, не приемате чужда помощ, съвети и предложения. Днес е подходящ ден да промените това. Отнякъде ще дойде неочаквано предложение, което е добре да приемете. Това може да промени мирогледа ви.

Риби: Натоварен понеделник за Рибите. Защо не пробвате в края на тежкия ден да вземете лист и химикал и да напишете всичко, което чувствате и мислите черно на бяло. Нямате идея колко ще ви олекне след това. Намерете начин да изпускате емоциите. Не бива да ги трупате в себе си прекалено дълго.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

„Отново с татко“: Момиче, изчезнало преди 6 години, беше открито живо и здраво

Подобни статии

Back to top button