Любопитнохороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Изненадите започват от днес

Седмичен хороскоп 29 май – 4 юли 2023г. 

Овен: Това е седмица, в която изненадите ще започнат от първия ден. Не очаквайте, че плановете ви ще се реализират. Със сигурност в един момент ще сте благодарни за промяната, но ще трябва да мине време, за да я проумеете. Към края на периода напрежението ще намалява. Измислете незабравимо прекарване на почивните дни. 

Телец: Това е седмица, в която ще имате предимство пред другите. Важна информация ще достигне преди другите и това ще ви позволи да планирате действията си внимателно. Най-важното е да не сте прекалено самоуверени. Не споделяйте намеренията си с никого, това може да ви накара да загубите предимството си. 

Близнаци: През тази седмица не действате прибързано. Много от нещата, които ви предстоят ще се нуждаят от висока доза търпение и дисциплина. В средата на периода ще може да си отдъхнете, но бъдете предпазливи с нови хора. Някой ще се опита да ви ухажва, но намеренията му не са искрени. Заложете на старите приятелства и засега не се впускайте в нови отношения.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Само разговорите няма да са достатъчни, време е за действия!

Рак: Това е седмица, в която ще трябва да обърнете повече внимание на личния си живот. Има някои сериозни въпроси за решаване, които не търпят отлагане. Помнете, че в една двойка нещата може да са добре само и единствено, благодарение на направените от двете страни компромиси. През почивните дни не тъгувайте по миналото. 

Лъв: Това е седмица, в която много да вярвате на собствените си сили. Недоброжелатели могат да се опитат да ви демотивират. Не го позволявайте. Не обръщайте внимание и на “лошите” знаци. Всичко може да се получи точно, както вие го искате. Просто не спирайте да вървите към целта си. 

Дева: Тази седмица ще е много натоварена. Ще се опитате да сте навсякъде и да изпълните всичките си задачи, но това просто няма да е възможно. Ще се наложи да отделите приоритети, които да ви помогнат да поддържате баланса. Бъдете внимателни и към здравето си, защото рискувате да се преуморите. Не правете компромиси с часовете сън и здравословната храна. 

ХОРОСКОП: Телците постигат голям напредък, Девите са в трудна позиция

Везни: През тази седмица ще бъдете над всички. Това обаче може да ви докара някои разочарования. Не очаквайте всички да са на вашето ниво. Припомнете си, че все пак има области, в които не сте първенци и има още какво да учите. Ако сте достатъчно кооперативни може да извлечете много ползи от съвместната работа. 

Скорпион: През тази седмица очаквайте неочакваното. Плановете ви няма да се реализират по начина, по който сте очаквали . Опитайте се да подредите прироитети си по такъв начин, че да могат да бъдат изпълнени. В средата на седмицата ще имате време за кратък отдих. Помислете добре за това в каква посока бихте искали да се развивате професионално, за да не пропуснете момента. 

Стрелец: Това е седмица, в която на преден план ще излязат личните отношения с партньора ви. Дайте път на подаръците, изненадите, романтичните моменти, които толкова дълго отсъстват от връзката ви. В крайна сметка нищо не е по-важно от щастието в семейството. Бъдете сигурни, че положените усилия ще бъдат оценени. 

Знаете ли, че тези 2 зодии често сънуват какво ще се случи в бъдещето?

Козирог: Това е седмица, в която ще получите предложение, на което ще е трудно да откажете. Помислете добре какво би могло да ви донесе то. Проверете добре за подводни камъни. Не забравяйте, че не всичко, което блести е злато. В сряда ще получите добра новина. В четвъртък бъдете внимателни по пътищата. През почивните дни не пропускайте да се повеселите. 

Водолей: Това е седмица, в която да сте активни в основните ви дейности. Вашата инициатива ще бъде добре приета и това ще повиши авторитета ви. Ще получите висока оценка за уменията си, от която ще се изненадате. Това е знак, че трябва да имате повече вяра в себе си и да повишите самочувствието си. 

Риби: Това е седмица, в която да заложите на интуицията си. Много от нещата, които ще се случат са лесно предвидими. Давайте си моменти на отдих, в които да се отпуснете и да видите дали имате усещане за това как ще се развият нещата. В личен план ще са ви необходими много нерви. Не губете вяра и търпение. В крайна сметка ще получите това, което искате. 

Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

4 неща, които трябва да знаете за водните знаци

Подобни статии

Back to top button