Любопитнохороскоп

Тези женски зодии не трябва да носят златни накити

Ако сте любител на зодиакалните знаци или се чувствате повлияни от позициите на планетите, то знаете, че всеки зодиакален знак има своите персонални качества. Някои от тези качества могат да бъдат усъвършенствани чрез използването на подходящи бижута и аксесоари, но не са всички зодии подходящи за носене на златни накити. Затова днес ще ви разкажем кои са тези 3 женски зодии, за които не се препоръчва златен накит, тъй като това няма да им донесе късмет.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Изненадите започват от днес

Риби: Рибите са едни от най-чувствителните зодиакални знаци и са известни със своето интуитивно усещане. Те имат склонност към меланхолия и често изпитват силни емоции. За тази причина не е препоръчително Рибите да носят златен накит, тъй като златото има силна енергия, която може да ги върне отново в лошото настроение. Можете да предлагате на Рибите сребърен или перла бижута за укрепване на сексапила им, като в същото време помагат да стабилизират чувствата си.

Лъв: Лъвовете са известни със своята смелост, духа на приключенията и енергията си. Носенето на златни бижута може да придаде още повече стил на тяхната аурата, но има риск да бъде прекалено за техния вкус. Златото може да надмине останалите елементи на техния аутфит, като по този начин ги прави прекалено опашати. Лъвовете могат да изберат топъл цвят на месинга или златисто-кафяви нюанси, за да придадат на дрехите си по-голямо блеск.

Овен: Овните са най-динамичните зодии. Те са активни и енергични, винаги готови да поемат нови предизвикателства. Носенето на златни бижута вероятно ще привлече още повече внимание към тях, но те може да ги подведат. Златото може да доведе до прекомерно разсейване и отклонение от целта, която са си поставили. Овните биха могли да изберат геометрични и изразни бижута, които имат правилните форми и линии, за да отразят невероятната им енергия.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Само разговорите няма да са достатъчни, време е за действия!

Тези три зодии не трябва да се притесняват за някаква кралица без златен накит, тъй като има много други материали и бижута, които могат да засияят. Ако търсите алтернативи за златен накит, опцията на “миксиране на метали” е приветствана, а в този случай купете няколко накита, като те ще бъдат много лесни за съчетаване. Важното е да се почувствате удобно и уверени във вас самите, независимо от това какъв накит носите. Изберете нещо, което подчертава вашата индивидуалност и осигурява настроение на жаждаещия. Успех!
Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Знаете ли, че тези 2 зодии често сънуват какво ще се случи в бъдещето?

Подобни статии

Back to top button