BulletinЛюбопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Рискувайте повече от обикновено!

Хороскоп за 3 септември 2023г. 

Овен: Ако сте очаквали някакво споразумение, днес то най-накрая може да застане на масата. Това е чудесен ден за инвестиране в дом, земя или имот. Особено необходимо е да прочетете дребния шрифт, преди да подпишете каквото и да било. Умът ви може да е малко замъглен. Всичко, което трябва да направите, може да изисква малко повече концентрация от обикновено.

Телец: Някои документи може да се нуждаят от внимание днес, Телци. Ще ви се наложи да говорите много по телефона. Комуникацията трябва да бъде ясна, открита и честна, така че ще постигнете точно това, което трябва. Може да се проведе интимен и любящ разговор между вас и близък приятел или любовник, който може да последва физическа среща.

Близнаци: Физически, Близнаци, вие се чувствате силни и енергични. Това е добър ден да разгледате възможностите за разширяване на хоризонтите си. Всички знаци сочат към личен и кариерен успех. Някои изненадващи съобщения от приятели или съседи могат да ви донесат увлекателна информация. Ще усетите точно какво да правите с него. Следвайте инстинктите си!

Не пренебрегвайте тези 4 лоши черти от характера на Рака!

Рак: Находчивостта и практичността водят до успех сега. Може да бъде постигнато нещо, което е означавало много за вас, Раци, и трябва да се чувствате особено доволни от себе си и може би дори малко развълнувани. Днес в дома могат да се случат много идвания и излизания, с посетители и членове на семейството, които влизат и излизат. Останете центрирани.

Лъв: Може да положите много усилия за външния вид на къщата си. Някои хора, които искате да впечатлите, могат да посетят дома ви тази вечер. Сега трябва да сте особено интуитивни, така че не се изненадвайте, ако предвидите какво ще кажат, преди да го направят. Обърнете обстоятелствата във ваша полза! Успехът чрез забавление и проницателното използване на интуицията са силно показани.

Дева: Група, с която сте свързани по един или друг начин, може да се срещне някъде около вас, Деви. Въпреки че обикновено сте по-чувствителни и интуитивни от другите, днес може да се чувствате особено така. Очаквайте много телефонни обаждания и посетители. Не се изненадвайте, ако се чувствате сякаш четете мислите им! Художествените и творчески интереси също могат да бъдат важни за вас сега.

Това са зодиите с най-лоша карма!

Везни: Това е период, в който вашите бизнес и финансови интереси продължават да летят високо. Понякога може да се чувствате дезориентирани, тъй като изглежда, че всичко се случва наведнъж, Везни. И все пак всичко, което можете да направите, е да се оставите на течението. Вие сте на ролка! Въпросите, свързани с приятелството и любовта, също се променят бързо, предимно към по-добро, въпреки че може да изоставите някои дългогодишни спътници.

Скорпион: Тъй като въпросите за кариерата и парите продължават да напредват, вашето самочувствие е високо и умът ви е много позитивен. Трябва да продължите да привличате късмет. Очаквайте повече приятни изненади и внезапни прекъсвания този месец, Скорпиони. Ще привлечете нови приятелства, основани на споделени духовни ценности, а старите приятелства трябва да се затвърдят още повече. Животът се отнася добре с теб.

Стрелец: Вашият личен живот продължава да се разширява, Стрелци, и вие усещате какво чувстват близките ви, без да има нужда да говорят. Не се изненадвайте, ако някой крие малко потиснат гняв! Възможността да пътувате може да се появи неочаквано и може да сте в затруднение дали да отидете. Обмислете го внимателно. Ако е осъществимо, давайте. Това не е моментът да се въздържате.

За 3 зодии идва най-добрата седмица от лятото

Козирог: Изпълнението на договори и други правни документи изглежда благоприятно сега, Козирози. Може да обмислите да започнете бизнес, може би в партньорство с приятели. Това изглежда добре, но има вероятност някой от тях да е крил нещо от вас и това може да ви ядоса. Честната комуникация е необходима, за да успеете в ново предприятие.

Водолей: Вероятно всеки ще има изисквания към вас в момента, което може да ви разтрепери. Успехът в кариерата може да бъде компенсиран от разстройство с партньор поради неправилно общуване. Това трябва да бъде уредено, но може да отнеме вятъра от платната ви, ако го позволите, Водолеи. Би било добра идея да дерайлирате всяко разстройство, преди то да ви е съборило. Поканете партньора си да отпразнувате!

Риби: Това трябва да е щастлив ден, Риби, включително любов, кариера, пари и здраве. Плановете за пътуване може най-накрая да се осъществят и да се появи дългоочаквано решение на мъчителен здравословен проблем. Трябва да се чувствате много ентусиазирани и оптимистично настроени за бъдещето си. Може дори да сте достатъчно смели, за да рискувате малко повече от обикновено. Отидете за златото и не се изненадвайте, ако наистина го получите!

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни

110-годишен мъж посочи изненадваща причина за дълголетието си

Подобни статии

Back to top button