BulletinЛюбопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Не решавайте финансови въпроси днес

Хороскоп за 11 септември 2023г. 

Овен: Искате да започнете нов творчески проект, Овни, и няколко идеи може да се въртят в главата ви. Възможно е обаче да не успеете да решите коя ви харесва най-много или как да я превърнете в реалност. Седнете и избройте възможностите и след това направете нещо друго. Помислете за това отново утре. Може да ви е трудно да останете фокусирани върху конкретната идея в момента.

Телец: Повреда у дома може да развали настроението ви, Телци. Не губете време, опитвайки да решите проблема сами. По-разумното би било да се обадите на професионалист. В противен случай нещата могат да се объркат още повече, отколкото са.

Близнаци: Комуникацията днес определено не е на ваша страна, Близнаци. Ако спешно трябва да се свържете с някого, може би най-добрият начин на действие е да скочите в колата и да го посетите, особено ако живее наблизо. В противен случай може да се наложи да изчакате, докато денят премине. Дръжте се, може би това е за добро. 

Кое е най-лошото качество на всяка зодия?

Рак: Объркване около финансовите въпроси днес, Раци. Някой ваш близък може да бъде засегнат от неочаквани разходи и вероятно ще ви поиска заем. Ще искате да помогнете, но имайте предвид, че това може и да не премахне проблема. Ако решите да заемете парите, приемете, че няма да ги видите отново известно време.

Лъв: Днес може да се почувствате особено приключенски настроени, Лъвове. Може да се изкушите да участвате в екстремни хобита. Денят не е добър за това. Планирайте ги за близко бъдеще – днес е по-добре да сублимирате приключенския си характер, като четете трилъри, гледате шпионски филми или изследвате места близо до дома.

Дева: Може да сте тренирали твърде ентусиазирано през последните няколко дни, Деви, и днес може да се събудите с повече от вашия дял мускулни болки. Трябва да продължите да тренирате, но да намалите интензивността. Забравете джогинга и аеробиката. Отидете на малко йога или тай чи, което ще подобри фитнеса с минимално напрежение. Ако можете, потопете се в топла вана по-късно.

Птичето на късмета скоро ще кацне върху рамото на 4 зодии

Везни: Притеснителни събития по отношение на приятел може да ви объркат днес, Везни. Ситуацията не е нещо, което сте очаквали, така че вие и другите ще се опитате да я разберете. Проблемът трябва да бъде решен в следващите няколко дни. Междувременно погледнете обективно. Може също да искате да насочите вниманието си към нещо друго.

Скорпион: Днес във въздуха може да цари объркване и раздор. Възможно е да има спорове и недоразумения сред приятелите и семейството. Опитайте се да не наливате масло в огъня. Ако на човек му става малко горещо под яката, просто слушайте. Бъдете разбиращи и съпричастни, вместо да се опитвате да доказвате, че сте прави, особено ако сте!

Стрелец: Това не е добър ден за планиране, Стрелци. Изчакайте няколко дни, ако можете. Въпреки това, ако трябва да потвърдите плановете си сега, пътувайте леко, проверете всички уговорки за настаняване и кола под наем, преди да тръгнете, и съберете телефонните номера на тези, с които възнамерявате да се срещнете. В противен случай може да се стигне до объркване, закъснения и неправилно поставени чанти. Вземете книга, музика и шоколад!

Тези зодии да не правят промени: Вървят по правилния път!

Козирог: Неизправности от страна на компютри, банкомати и телефонни системи могат да попречат на финансовите транзакции днес, Козирози. Може да се наложи да плащате за покупки по старомодния начин – в брой. Това не е добър ден за започване или завършване на големи финансови транзакции. В момента има твърде голям риск. Изчакайте няколко дни.

Водолей: Днес може да почувствате силна нужда да бъдете с приятели, Водолеи, но след като ги потърсите, може да не се наслаждавате много на компанията им. Някой е в лошо настроение и това, че сте с този човек, може да попречи на деня ви. Може би е по-добре да отделите малко време за себе си, може би да отидете на тренировка. Това ще ви позволи да се упражнявате и да повишите самочувствието си.

Риби: Днес членовете на семейството може да не са толкова честни с вас, Риби, особено по отношение на работата в къщата. Не се учудвайте, ако чуете извинения! Това може да е дразнещо, но не позволявайте да ви засегне. Пусни задълженията. Правете нещо, което ви харесва. По-забавно е от изхвърлянето на боклука.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Есен година храни – тези зодии ще удвоят парите си до края на 2023г.

Подобни статии

Back to top button