BulletinЛюбопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Избягвайте излишните спорове днес!

Хороскоп за 13 септември 2023г. 

Овен: Хора от обкръжението ви ще влязат в разпален спор, Овни. Обикновено можете да видите и двете гледни точки, но днес ще се чудите дали има смисъл в това, което чувате. Ситуацията изглежда сякаш някой се опитва да направи от мухата слон. Дистанцирайте се и не влизайте в ролята на посредник. Опитайте да разведрите обстановката с обичайния ви хумор. 

Телец: Телецът може да има разногласия с хора от обкръжението си. Това, което започва като обичайна среща, може да завърши със скандал. Опитайте да държите езика зад зъбите си или ще влошите ситуацията. Най-доброто решение е да си тръгнете. Срещата и без това не е ползотворна. 

Близнаци: Ще бъде изтощителен ден, Близнаци. Задачите ви може да изискват повече усилия от обикновено и още на обяд силите ви ще свършат. Това не е денят за доказване на каквото и да било. Работете според собствените си възможности и със собствената си скорост. Вероятно ще постигнете повече по този начин, отколкото като се напъвате. Пазете се и ще имате енергия за страхотна вечер.

Тези зодии са родени с най-голям късмет в любовта!

Рак: Днес от подсъзнанието ви могат да изплуват стари емоции, Раци. Нервите ви ще са на ръба, като има риск дори да ги изпуснете. Спрете и помислете рационално. Има ли смисъл наистина да влагате толкова енергия в нещо минало? Ще се изненадате колко бързо ще се върнете към нормалното. Може да успеете да свършите малко работа!

Лъв: Днес можете да посетите приятел, който се възстановява от болест или нараняване, Лъвове. Този човек може да е отегчен и нервен и трябва да сте готови да чуете всичко за разочарованието. Вашият приятел има нужда от съчувствено ухо, така че слушайте. Някой ден може да поискате някой да направи същото за вас! Подкрепяйте, без да се съгласявате с всяко оплакване. Вашият приятел има нужда от компания, а не от глезене.

Дева: Дебатите за политика и социални въпроси са на дневен ред, Деви. Може да темата да ви се стори увлекателна и да научите много, но ще се почувствате по-малко комфортно, когато разговорът се промени от дискусия в кавга. В този момент може да искате да си тръгнете. Ако се наложи, проявете твърдост, за да защитите позицията си. 

Птичето на късмета скоро ще кацне върху рамото на 4 зодии

Везни: Днес може да се наложи да преровите много документи, за да намерите определена информация, Везни. Ще вложите много енергия там, но въпреки всичко има вероятност не намерите това, което търсите. Преди да започнете ново търсене, направете почивка. Излезте на чист въздух и се разходете няколко пресечки. Когато се върнете, не се страхувайте да поискате помощ.

Скорпион: Скорпионите може да са на ръба на разговорите между вас и някои от близките ви приятели. Дори вие, които обикновено сте много спокойни и непринудени, може да се изкушите да избухнете. Във въздуха се усеща напрежение и нервите са опънати. Контролирайте желанието да се нахвърлите, ако някой каже нещо обидно или по друг начин неподходящо. Няма да искате днешният стрес да се отрази на утрешния.

Стрелец: Стресът и напрежението могат да ви засегнат днес, Стрелци. Вашата половинка може да е в лошо настроение. Когато двамата се съберете, по-добре седнете в приятелско мълчание и не говорете много. Вашият любим е имал тежък ден и е раздразнен от думи и жестове, които в друго време биха били мили. Може също да се почувствате малко напрегнати. 

Тези зодии да не правят промени: Вървят по правилния път!

Козирог: Днес може да прекарате много време в изпълнение на поръчки. Възможно е да има закъснения поради обстоятелства извън вашия контрол. Може да изпитате това старо нарастващо разочарование. Няма смисъл да се биете с невидимия враг. Приемете факта, че може да не успеете да постигнете всичко, което сте си поставили за цел. Подарете си спокойна вечер.

Водолей: Изразходвате много енергия за артистичен проект, който вероятно няма да ви хареса, Водолеи. Може да стигнете до половината и след това да го изхвърлите. Това може да е обезсърчаващо, тъй като бихте могли да оплаквате загубеното време и усилия. Но това се случва на всички големи артисти. Започнете отначало. Може би този път ще постигнете това, което искате. Не се задоволявайте с посредственото. Отидете за златото.

Риби: Членовете на семейството може да обсъдят възможна ваканция днес, Риби, но всеки иска да отиде на различно място! Ще възникнат спорове, отнемайки цялото забавление от дискусията. Може би трябва да теглите сламки! По-добро решение може да бъде да направите списък с всички идеи, да дадете копия на всички и да помислите върху това. Обсъдете темата отново след няколко дни.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Елизабет Кравец стана „Мис България 2023“ (СНИМКИ)

Подобни статии

Back to top button