BulletinЛюбопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Разговорите поставят повече въпроси, отколкото отговори

Хороскоп за 9 октомври 2023г.

Овен: Романтичните въпроси внезапно се обръщат към по-добро, тъй като между вас и вашия партньор се провежда дълъг, увлекателен разговор. Това може да включва тема, която заинтригува и двама ви, така че оставете информацията да лети! Дискусията може да завърши с планове за изкопаване на още факти по темата. Това, което ще намерите, вероятно ще доведе до повече въпроси, отколкото отговори!

Телец: Вълнението във вашето домакинство нараства, когато ново оборудване влезе във ваше притежание. Това може да включва компютър, телефон или друго устройство. Това може да направи много различно за всички, но се уверете, че не се отнасяте към него като към играчка. Ще искате да продължи известно време!

Близнаци: Очаквайте цял ден на активност. Може да прекарате много време по телефона, може би да организирате светско събитие. Може да има и редица задачи за изпълнение, въпреки че може да има известни трудности с тях. Може би някои артикули, от които се нуждаете, са изчерпани. Все още ще се чувствате продуктивни до края на деня.

Тези зодии ще се къпят в пари до края на годината!

Рак: Това може да е щастлив ден, що се отнася до паричните въпроси. Може би неочаквано ще пристигне сума, която сте очаквали и от която сте се отказали, или ще се появи шанс да спечелите допълнителен доход. Може да има намесена документация и обстоятелствата може да са необичайни, но не се плашете. Мислете за това като за деня, в който сте грабнали златния пръстен!

Лъв: Вие сте склонни да бъдете нетрадиционни, но днес бихте могли да надминете дори вас. Духовно преживяване може да бъде в основата на това. Променяте се по начини, които са очевидни за всички. Не се притеснявайте, ако са объркани. Вие също ще се объркате. Мислете за себе си като за гъсеница, която се превръща в пеперуда! Преходът може да е странен, но пеперудата е много по-красива от гъсеницата!

Дева: Днес може да ви споходят необичайни сънища, видения и звукови явления. Може да си помислите, че чувате гласове. Преди да правите прибързани заключения, изключете всякакви логически условия. Ти не си луд. Това вероятно показва нарастващо психическо съзнание. Трябва да запишете какво виждате, чувате или научавате през това време. Може да е ценно.

Тези 3 женски зодии могат да подлудят всеки мъж

Везни: Някои очарователни новини може да достигнат до вас днес чрез приятел или групова дейност. Това може да включва нещо близко до дома или интелектуална тема, може би дискутирана от групата. Ще искате да кажете на другите възможно най-скоро. Уверете се във вашите факти, преди да го направите. Някои от тях може да са изкривени.

Скорпион: Знания от специализирано естество може да влязат във ваше притежание днес. В даден момент може да сте център на вниманието. Всеки, включително онези, които имат влияние върху кариерата ви, искат да знаят какво се случва. Ще разкажете историята си и всички ще бъдат възхитени, ще чуят всяка ваша дума, очаквайки отговори, без дори да знаят въпросите.

Стрелец: Ако сте искали да вземете курс по астрология, наука или компютри, време е да се запишете. Ако вече посещавате такъв клас, очаквайте увлекателна, стимулираща дискусия във връзка с него. Уверете се, че си водите бележки, тъй като няма да искате да забравите тази информация веднага щом я чуете.

Разберете стара душа ли сте според зодията

Козирог: Ако се опитвате да научите компютърна програма, може да сте обсебени от нея. Всъщност може дори да преследва сънищата ви. Може да е разочароващо да мечтаете за математика и компютри, когато сте свикнали повече с ярки образи, но все пак вижте сънищата. Трябва ли умът ви да работи по по-научен начин в момента? Нещо в живота ви не се “събира”?

Водолей: Социално събитие днес може да ви свърже с очарователни нови хора в интересни области. През цялата вечер можеха да се водят интригуващи дискусии. Единственият проблем е, че ако отидете там с партньор, вероятно няма да видите много от него или нея. Може да се включите в отделни разговори, които продължават с часове. Ще имате много за споделяне по-късно!

Риби: Оборудването, на което сте разчитали в ежедневието си, може внезапно да излезе от строя днес. Това може да ви хвърли в паника, но не попадайте в този капан. Обадете се на приятел, който разбира от тези неща, или доведете професионалист. В моменти като този е най-добре да не агонизирате за неизправност, а просто да се погрижите за нея възможно най-бързо.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Лош хороскоп: Кои зодии ще имат големи проблеми през октомври?

Подобни статии

Back to top button