Любопитно

ХОРОСКОП: Идва време за признания!

Хороскоп за 23 октомври 2023г.

Овен: Този понеделник няма да може да се измъкнете от някои задължения, както сте го планирали. Дори може да изникнат допълнителни задачи. Предупредени сте!

Телец: Сега е време за признания. Може да си разкриете сърцето и бъдете сигурни, че от това ще ви олекне.

Близнаци: Намерете време да си направите скромен подарък. Направете за себе си това, което със сигурност ще ви донесе удоволствие.

Подарък от съдбата: Тези зодии ще го получат през ноември

 

Рак: Не пропускайте възможност за пътуване. То ще ви донесе много повече, отколкото може да си представите. Колкото по-далече – толкова по-добре.

Лъв: Денят обещава победи в личен план, но трудности в професионален. Бъдете по-малко критични към себе си. Не може да имате всичко, не и на куп.

Дева: Бъдещето ще покаже, че сте прави, но дотогава ще трябва да се примирите с ролята на непризнат гений. Истината е, че не остава много до звездния момент.

Лош хороскоп: Кои зодии ще имат големи проблеми през октомври?

Везни: Денят ще ви изненада с динамичността, на която дори на вас ще е трудно да устоите. Използвайте помощни средства, като повече шоколад и плодове.

Скорпион: Днес може да понесете нечестна критика. Не бързайте да реагирате. Нещата ще се обърнат и то във ваша полза.

Стрелец: Много е важно да си дадете сметка за реалните ви възможности. Рискувате да се натоварите прекомерно, което да ви изтощи.

Златен октомври ще направи тези 4 зодии много щастливи!

Козирог: Днес бъдете честни с хората, особено ако имате желание да кажете на някого, че го харесвате. Това, което ви е на сърцето, не се страхувайте да го облечете в думи.

Водолей: Този понеделник щастието ще ви се усмихне. Ще спечелите ново и много важно приятелство. Това е резултат от вашата ценност, като човек.

Риби: Денят ще е напрегнат, но ще трябва да издържите. В бързината може и да не усетите напрежението, така че направете всичко възможно да си легнете по-рано вечерта.

Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Джордан Питърсън: Подбирайте си такива приятели, които ви желаят най-доброто

Подобни статии

Back to top button