Любопитно

Кучето, което срещна бездомно коте на улицата и го заведе при стопаните си

Бейли е 17-годишно куче, но все още обича разходките. След като се мести в новия си дом, тя с удоволствие придружава стопанина си Артър на разходки, за да опознае района. Скоро мъжът и кучето открили, че зад къщата живее бездомна котка, която се крие от хората в дере. Артър и семейството му започнали да носят храна за животното в клисурата, а Бейли направила всичко възможно, за да се сприятели с малката котана.

„Проломът беше в задния ни двор и Бейли често ходеше там, за да види как се справя новият й приятел“, спомня си мъжът. Семейството не било против животните да се виждат, но се оказало, че Бейли има съвсем други планове.

Един ден стопаните открили Бейли и котката да седят на верандата на къщата. „Преди общуваше само с други домашни любимци, но намери подход и към дивите животни. Голямото й любящо сърце със сигурност й помогна“, убедени са собствениците на Бейли.

Кучето започна често да води котето в двора, което скоро спря да се страхува от хората и след няколко седмици вече прие къщата на Бейли, като свой собствен дом.

„Дадохме на новия домашен любимец много просто име – Писанка, тя се държи така, сякаш Бейли му е майка. Не я оставя нито за миг. Бейли също се привърза към бездомното котенце и сега то е неразделна част от семейството”

Източник: mozache 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Трагичната съдба на гъската “без крака” носеща маратонки, която стана лице на Nike

 

 

Подобни статии

Back to top button