БългарияНа ФокусПоследни новини

Антон Хекимян: Обичам София, слагам като акцент образованието

Антон Хекимян каза, че първото нещо, което ще направи, ако стане кмет на София, е да инспектира всички ремонти в столицата. „Обичам София“, каза старозагорецът. Хекимян се оказа „нестандартното“ решение на Бойко Борисов за кандидат за кмет на столицата. Той ще оглави и листата на ГЕРБ-СДС за общински съветници.

„От 20 години живея в София. Дойдох на 29 септември за първи път в столицата. През цялото това време съм критикувал, осъждали сме действия, които са се случвал в Столична община и съм имал лично отношение по всеки един казус, който се е случвал тук. Всяка сутрин сме показвали сигнали и казуси, които са свързани със София. Визията ми е столицата да бъде още по-модерен и зелен град, да бъде отворен към инвестиции. Слагам като акцент образованието, защото то ще донесе потенциал и кадри на града, и ще го развие“, бяха първите думи на Хекимян.

„19 години съм журналист. Изминал съм пътя си от стажант през репортер, а после и водещ. Преди 3 години поех поста на директор на новините. Не мога да не си призная, че съм се замислял – „А от тук накъде, как продължавам аз и какво ще е моето развитие“… Получавайки това предложение, си дадох сметка, че искам да работя за обществото. Смятам, че мога да го правя просто от другата страна“, каза още той.

„Това, което аз ще направя като кампания, е да бъда себе се и близо до хората“, заяви Антон Хекимян.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Тагарев: Сапьорът правилно е обезвредил дрона по потник

Подобни статии

Back to top button