Април крие няколко ОПАСНИ ДНИ – ето кои са те:

Април крие няколко ОПАСНИ ДНИ – ето кои са те:

Колкото и да ни се иска, не винаги звездите и планетите са разположени добре. За съжаление има и дни, които не са никак благоприятни за нас, пише Actualno.com.

 

Дори обаче да попаднете в ситуация, в която не се чувствате хармонично, е за предпочитане да мислите позитивно, така че да привличате доброто към себе си. Ако винаги гледате с усмивка на проблемите, ще преодолявате трудностите много по-лесно. Ето и дните, в които няма да се чувствате комфортно и е възможно да изпаднете в емоционална дупка:

 

13 април
На този ден се опитайте да страните от хората и не си позволявайте да пресичате пътя им. Много е вероятно да станете свидетели на непредсказуема алчност, злоба и завист. Възможни са проблеми в любовта и такива, свързани с работата и личния живот. Постарайте се да мислите позитивно и да не се вглъбявате в проблемите, които много вероятно да ви връхлетят.

 

19 април
Очаква се на този ден хората да бъдат по-агресивни от обикновено. Според астролозите това е онзи ден от месеца, в който не бива да говорите за повишение в работата, нито за промяна на условията.

Много е вероятно да настъпят проблеми, свързани с финансите, както и в семейството.

 

25 април
Денят на противоречията и вътрешната дисхармония. Очаква се именно през последната седмица на месеца да изпитате сериозно разочарование, страх и притеснение. Опитайте се обаче да не се вглъбявате във всичко това.

 

Можете да се разнообразите, като се видите с приятели, посетите ново място или да си пуснете любимия филм. Бъдете заобиколени от хора, за които сте сигурни, че държат на вас и никога няма да ви навредят.

 

27 април
Последният неблагоприятен ден от месеца. Не допускайте да навлизате в скандали с когото й да е било. Странете от конфликти най-вече с близките си хора. Опитайте се да гледате позитивно на нещата и да не допускате проблемите да се превръщат в разрушителна сила.

 

Не се отчайвайте, защото след всяка буря изгрява слънце! Ето, че май е съвсем близо и ви очакват много благоприятни дни, в които ще се чувствате щастливи и успешни!

 

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО