БългарияНа ФокусПоследни новини

Асен Василев е измолил за среща с Бойко Борисов, ще стане ясна съдбата на правителството в понеделник

Бойко Борисов е имал среща със съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Асен Василев, потвърдиха източници на Tribune.bg.

Срещата е била по молба на Асен Василев, който от дни търси контакт с Борисов. На срещата е била и Мария Габриел, която очаква публично извинение за думите на финансовия министърът, че е „красивото лице на мафията“.

Какво са се разбрали и какво е поискал Борисов от ППДБ ще се разбере преди понеделник, когато съдбата на настоящият кабинет ще стане ясна. Според нашите източници, всичко зависи от поведението и разума от страна на лидерите в ППДБ.

„Дневник“: Мария Габриел не отрече, че Бойко Борисов и Асен Василев са се срещнали днес

Не очаквайте от мен, както досега, да отида в детайли на преговорите между ГЕРБ и „Продължаваме промяната – Демократична България,“ преди процесът да е завършил или преди да са се изчерпали всички възможности.

Това коментира предложената от ГЕРБ за премиер Мария Габриел в „Панорама“ по БНТ в отговор на съобщение на водещия Бойко Василев за проведена среща днес в парламента между лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и съпредседателя на „Продължаваме промяната“ и финансов министър в оставка Асен Василев, за която няма официална информация и за която беше съобщено от някои медии, пише „Дневник“.

Последно ГЕРБ беше поставила твърдо условие, че Асен Василев не може да е част от евентуално правителство на Мария Габриел заради думите му, че тя е „най-новото и красиво лице на мафията в България“.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

Подобни статии

Back to top button