Любопитнохороскоп

Атракция с невиждана щедрост: 5 зодии ще плуват в пари през тази зима

Астропсихологът Алевтина Горшунова разказа как да привлечем късмет към всяка зодия през зимата на 2023-2024 г.

Овен: До 5 декември Овенът трябва да изключи всякакви големи покупки и инвестиции. До 20 януари обаче е по-добре да не правите големи транзакции с пари. Февруари ще бъде най-успешният месец за Овен във всяко отношение.

Телец: Има голяма вероятност както да увеличите състоянието си, така и да загубите всичко. До 30 януари в живота на Телеца постоянно ще се случват събития, които изискват финансови инвестиции. В началото на февруари – от 1 до 16  – ще се отвори невероятен период за увеличаване на финансите.

Близнаци: До 29 декември ще се отвори добра възможност за инвестиции и депозити. Възможни са финансови подаръци от съдбата и неочаквани добавки. През януари обаче ситуацията ще се промени. През февруари Близнаци ще започнат да постигат амбициозни финансови цели с нова сила.

През декември: Съдбата ще донесе големи подаръци на тези зодии

Рак: През декември Раците ще бъдат напълно потопени в новогодишната суматоха. Но за големи покупки трябва да мислите едва след 20 януари.

Лъв: След 5 декември много неща ще са срещу тях. До 29-ти всичко ще стане доста трудно. Но към края на 2023 г. Лъвовете отново ще имат голям късмет. До 22 януари може да се появят невероятни и неочаквани постъпления. През февруари трябва да избягвате големи покупки, инвестиции и трансфери на средства по това време.

Дева: През декември ги очаква невероятен финансов късмет. Но през януари няма да има толкова изгодни оферти за инвестиции и бизнес. Февруари ще бъде по-обещаващ за увеличаване на приходите за Девите.

Везни: До 21 януари не трябва да теглите заеми, дори ако външни инвестиции са много необходими. „Зелена светлина“ ще се очертае пред Везните едва от 22 януари. Всички инвестиции, направени в този момент, ще донесат значителни дивиденти.

Скорпион: На 1, 17 и 20 декември не трябва да инвестирате никъде, препоръчително е да държите парите си при себе си. След 20 януари паричният поток ще отслабне леко, но все още ще бъде по-висок от всички останали. През февруари всички материални проблеми ще избледнеят.

Седмицата на големите пари идва за 4 зодии

Стрелец: През декември те ще могат да видят атрактивни предложения за увеличаване на доходите си. От 30 декември до 15 януари ще бъде най-благоприятното време за разрешаване на всички въпроси, свързани с финансовата сфера. Февруари ще бъде по-тих и спокоен.

Козирог: Сделките с пари преди 5 декември няма да донесат голяма печалба. През останалото време магнитът за пари Козирог ще работи на 100%. Във финансовия хоризонт на Козирога всичко ще се окаже стабилно.

Водолей: През декември Водолеите ще бъдат обърнати от ледени ветрове. Не бива да бързате с покупките, тъй като може да нарасне нуждата от инвестиции във важни проекти. За дългоочакваното издигане по кариерната стълбица и увеличаване на доходите ще трябва да работите усилено.

Риби: Декември ще бъде изключително успешен за Риби. Не се изолирайте. В началото на зимата не трябва да отказвате никакви предложения. Всички приключения, големи покупки, инвестиции ще донесат безпрецедентен доход. През януари порталът за щастие ще затвори. Февруари ще бъде особено благоприятен за големи покупки.

Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Работят ли наистина детокс диетите?

Подобни статии

Back to top button