На ФокусПоследни новиниСвят

Байдън се нахвърли нецензурно срещу Тръмп

Джо Байдън се изказа нецензурно за съперника си Доналд Тръмп, който си бе позволил неуместна шега за съпруга на Нанси Пелоси, бившата лидерка на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ.

По време на реч пред съмишленици във Вали Фордж миналия месец, за да отбележи третата годишнина от справянето с подстрекавания от Тръмп бунт на 6 януари 20321 г., видимо ядосаният Байдън се нахвърли върху Тръмп и последователите му, че се радват на политическото насилие. „На митинга си той се шегува като натрапник, който удря с чук черепа на Пол Пелоси. И той смята, че това е забавно“, каза президентът. „Той се засмя на това. Какъв болен…”, тук гласът на Байдън заглъхна, докато тълпата го аплодираше и се смееше. Но президентът не спря. Със заглъхнал глас той нарече Тръмп “sick fuck”, който се наслаждава на нещастията на другите, според трима души, които са чули президента да използва нецензурното описание. „Sick fuck” може да се преведе като „болян дявол“, но и като „болен шибаняк“.

Според един от хората, които са общували с президента, наскоро той казал за Тръмп: “What a fucking asshole the guy is“. Това може да се превед като „Какъв шибан задник е този човек“ или „Какъв насран задник е този човек“.

Подобни твърдения противоречат на имиджа на сегашния обитател на Овалния кабинет, който се позиционира като човек, стремящ се да намали нивото на грубост и в политиката, отбелязва „Политико“.

Белият дом отказа коментар. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Избухна бомба в центъра на Атина

Подобни статии

Back to top button