Близнаците – топ 3 на грешните митове за тях

Близнаците – топ 3 на грешните митове за тях

Всеки зодиакален знак има определена репутация, независимо дали е добра или лоша. Е, Близнаците определено са от най-противоречивите зодии, затова днес ще развенчаем 3 мита, с които те са известни.

 

1. Двулични са
Съвсем логично, предвид символа на зодията, всички мислят Близнаците за лицемери. Истината е, че в тези хора живеят много личности, но това не означава, че плетат интриги или говорят зад гърбовете на приятелите си. Те могат да бъдат и сериозни, и лекомислени; и социални, и затворени. При тях всичко зависи от настроението, но в никакъв случай не са злонамерени.

 

2. Манипулативни са
Хората обикновено си имат „едно наум“, когато са в обкръжението на Близнаци. Всъщност, представителите на зодията са доста директни. Ако искат нещо от теб, те просто ще излязат и ще го кажат. Близнаците не разполагат с време или търпение да измислят начин как да манипулират всяка ситуация.

 

3. Несериозни са
Често те се движат от едно място на друго, опитвайки се да се поберат в колкото се може повече дейности. Поради това понякога Близнаците се налага да отменят някой и друг план. Но това не ги прави непременно несериозни. Напротив, към важните ангажименти и родителските отговорности, тези хора са отдадени на 100% и винаги на време.

 

Източник: Iwoman.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО