You are currently viewing Борисов проговори за коронавируса: Все още съм със симптоми, но работя

Борисов проговори за коронавируса: Все още съм със симптоми, но работя

Премиерът Бойко Борисов избра профила си във Фейсбук, за да съобщи как се чувства докато се лекува в дома си от коронавирусна инфекция. Той подчертава, че все още има симптоми, но се лекува като всеки български гражданин.

 

Освен това той продължава да работи от дома си.

 

Ето какво написа Борисов във Фейсбук профила си:

 

„Благодаря на всички, които проявяват внимание и подкрепа. Няма промяна в здравословното ми състояние: все още съм със симптоми на общо неразположение. Лекувам се като всеки български гражданин, на който е предписано домашно лечение от личния му лекар. Общото ми състояние не ми пречи да продължавам да изпълнявам служебните си задължения. Уверен съм, че нашето общество, водено от нашите лекари, които са едни от най-добрите в света, ще премине и през това изпитание. Спазвайте мерките и се пазете!“

 

 

 

Припомняме, че Бойко Борисов получи положителния си PCR тест в неделя – ден след като карантината му бе свалена от столичната РЗИ. В петък стана ясно, че той е контактен на заразения зам.-министър на регионалното развитие Николай Нанков.

 

Вчера вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че към момента няма необходимост от определяне на заместник на министър-председателя.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК