БългарияНа ФокусПоследни новини

Бойко: За разлика от Денков, Пеевски е опитен

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов счита, че премиерът Денков допуска грешка като отговаря на депутатът от ДПС Делян Пеевски. Според него, това го приравнява на нивото на Пеевски и така двамата се възползват един от друг.

„Навремето Станишев допусна същата грешка. Аз бях само един кмет. Когато премиерът започне да отговаря на някой, той го приравнява със себе си. За разлика от Денков, Пеевски е опитен. И в момента, в който академикът се хвана на неговите писма и започна да му отговаря, той сам се въздигна на нивото на Пеевски. Те се възползват – Денков и Пеевски, като скачени съдове и запълват вакуума в управлението“, допълни той.

По отношение на срещата, на която е присъствала Лена Бориславова, той уточни: „Имената – много имена по много теми, бяха в нейния лаптоп. И мога да кажа, че след две минути попитах: „Как беше името на шефа на касата?“, и те трябваше да вадят пак лаптопа да го прочетат. И тогава казах, в това се заклевам, че ме интересува кой пише в този лаптоп, а не кой го съобщава“.

Попитан дали изборът на подуправителя ще бутне „сглобката“, той отговори: „От наша страна не“.

По думите му, той е извадил депутатите на ГЕРБ-СДС от пленарната зала, защото не е искал да участва в това „поругаване на парламента“. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Слави: Единственият изход е това правителство веднага да си подаде оставката

Подобни статии

Back to top button