Любопитно

Дами, избирайте – ето ги най-големите романтици според зодията

Някои представители на определени зодиакални знаци са непоправими романтици. Те винаги зная какъв жест да направят, така че жената до тях да се чувства неустоимо, незабравимо и на върха на щастието. 

Дамите, които изберат представител ня някои от следните зодии, никога няма да се чувстват пренебрегнати или недоволни от половинката си поне в това отношение. Ето кои са те.

Водолей

Представителите на зодия Водолей стигат до крайности – те или са големи романтици, или нямат нищо общо с това качество. Водолеят или не се отдава изцяло на чувствата си, или иска да води по своите правила. Често представителите на знака Водолей, или напълно игнорират, или погребват чувствата си. Ако ви приемат на сериозно, умеят да напишат огнено признание на чувствата си, да нарисуват портрет или да изучат любимата ви песен на китарата. Тогава може да смятате, че сте муза, вдъхновение за представител на зодия Водолей. Водолеят ще се постарае да покаже, онова, което искате от него, само ако долови преданост от отсрещната страна.

Близнаци

Според тази зодия, всички са лъжци и коварни мошеници. На тях не може да се вярва. Те са склонни на всякакви действия, могат да оцеляват, дори когато наранят някого. За близнаците е непосилно да се открият за нов човек. Тяхната вяра е насочена към това, всеки да се грижи за себе си.

Надяваме се да сме помогнали на представителките на женския пол, за които романтиката е от голямо значение, да се ориентират.

Парите променят човека – ето как според зодията

Ако статията Ви е харесала, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още любопитни материали цъкнете ТУК.

Източник: Актуално.ком

Подобни статии

Back to top button