Последни новинихороскоп

ХОРОСКОП: Денят носи силни емоции и сътресения за зодиите

Хороскоп за 12 юли 2019 г. 

Овен

Този петък бъдете готови за размесването на събитията в графика ви. Проявата на гъвкавост ще ви помогне да се справите с всички задачи и да ви остане настроение за вечерта. Ще се водите най-вече от своите собствените желания и страсти, което би могло да ви създаде някои проблеми в личните или в служебните отношения. Чудесно е, че сте така ентусиазирани, но все пак се съобразявайте и с желанията на другите. В любовта ще бъдете особено страстни.

Телец

Този петък не дърпайте дявола за опашката. Преди да се заемете с решаването на един въпрос приключете всички текущи задачи. Ще получавате по-трудно подкрепа и съдействие от околните, така че по-добре се концентрирайте върху собствените си задачи и оставете съвместните начинания за друг ден. Да налагате своето на всяка цена няма да доведе до положителен резултат.

Близнаци

Днес не поставяйте ничии интереси пред вашите. Много вероятно е да не остане никакво време за вас самите. Погрижете се за себе си. Ще общувате много активно с приятели и познати, тъй като ще имате желание да споделяте онова, което ви вълнува. Ако пътувате, ви очакват приятни и вълнуващи преживявания. Много от вас ще имат възможност да се изявят, като разчитат на чара и остроумието си.

Рак

Пътуванията днес може да продължат по-дълго от планираното. Бъдете готови за такъв развой на нещата. Вземете храна и вода със себе си. Днес по-добре не предприемайте рисковани или крайни действия, особено ако сте под влияние на силни емоции – изчакайте, докато се поуспокоите, и тогава умувайте как да постъпите. Ако обаче сте спокойни и уверени, че сте на прав път, малко повече инициатива няма да ви бъде излишна.

Лъв

Днес отстъпете някое от задълженията ви на друг човек. При всички случаи намалете натоварването и започнете почивката по-рано. Днес бъдете колкото се може по-креативни както в работата, така и в подхода си към проблемите – търсете нестандартни решения. Възможно е да достигнете до някакво прозрение, което да ви помогне да намерите изход от трудна ситуация, свързана с емоционалния ви живот.

Дева

Този петък ви очаква ново запознанство. Внимавайте при насрочване на срещите, тъй като има вероятност някои от тях да се засекат. Днешният ден е чудесен за социалния ви живот. Излизайте повече с приятели и с хора, с които имате сходни възгледи – ще ви се отрази добре и ще има с кого да споделите какво ви вълнува. Би било много жалко, ако днес се връщате към нещо от миналото – това може само да ви навреди.

Везни

Този петък е ден за удоволствия – шопинг, фитнес, фризьор, масаж… Не си отказвайте в желанията и се постарайте да се чувствате максимално добре. Сутринта може да сте по-напрегнати и да ви е трудно да си намерите мястото, но има вероятност следобед обстановката да се нормализира и да си възвърнете доброто разположение на духа. Денят е много подходящ за учене на нови неща и за експериментиране – както в работата, така и в творческите начинания.

Скорпион

Днес не давайте обещания на никого. Колкото и да е голямо желанието ви едва ли ще се справите със задачите. Някои от вас ще бъдат вдъхновени от нова идея или нова възможност за развитие на професионалното поприще. Ако смятате, че ви бива в нещо, не стойте в сянка, а покажете способностите и уменията си. Денят е чудесен да се явите на интервю за работа или на изпит.

Стрелец

Този петък си осигурете сигурно забавление за вечерта. Нека това бъде непозната за вас дейност, която ще ангажира вниманието ви изцяло. Избягвайте да водите важни разговори – ще бъдете по-войнствено настроени, събеседникът ви – също. Ако ще казвате нещо, направете го, когато сте спокойни и с нужното уважение. Денят е подходящ да въведете ред във финансовите си дела.

Козирог

Днес не справете компромиси с желания ви. Ако толкова много се различават от тези на партньора ви, просто си осигурете време, за да ги осъществите.  Желанието ви да приложите малко повече натиск в някаква ситуация може да помогне за разрешаването й. Изкуството обаче ще бъде в това да прецените колко настоятелни да бъдете – ако прекалите и изисквате прекалено много, може да постигнете нежелан резултат. Имайте предвид, че каквото и да се случва в днешния ден, то едва ли ще става по план.

Водолей

Този петък може да получите интересно предложение. Ако то ще ви даде повече в сферата на образованието и развитието ви, не се колебайте да приемете. По-добре не давайте непоискани съвети, защото накрая може вие да излезете виновни и дори да си изпатите. Дори да сте убедени, че сте прави, охладете малко страстите и оставете хората около вас да решават сами проблемите си. Не се месете в чужди конфликти.

Риби

Този петък помислете за началото на сериозна почивка. Може да ви се струва, че нямате нужда, но когато най-малко очаквате ще получите първите сигнали.  Емоциите ще ви контролират изцяло, така че няма никакъв смисъл да се борите с тях. Ако получите интересно предложение, не мислете прекалено дълго – има голяма вероятност то да се окаже обещаващо и да ви даде възможност за развитие. Любовните страсти ще бъдат особено силни в днешния ден.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

15 неща, които правят Водолея толкова силен!

Подобни статии

Back to top button