БългарияНа ФокусПоследни новини

Диона: Изпих няколко колдрекса и нурофена, не съм употребила наркотици

Часове преди да бъде спряна от органите на реда певицата Диона е заснела нов видеоклип в Стара Загора и се е прибирала с екипа си от там, когато е видяла палката на полицаите. Според информация на полицията, тя е хваната да шофира след употреба на наркотици. 

„До 1 през нощта снимах нов видеоклип на минусови температури навън, облечена по потник и къси гащи. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото ми беше много студено. Това могат да го потвърдят 20 човека, които бяха на терен“, разказва Диона пред „Блиц“. 

„Тръгнахме си към София и дори не карах аз. След като разкарахме всички по домовете си, тогава се качих аз зад волана за няма и 200 метра. Държа да отбележа, че не съм употребила нито алкохол, нито наркотици“, заявява изпълнителката. 

„Няма никакъв скандал между мен и полицаите. Не е вярна информацията, че не съм съдействала. Напротив, и понеже исках да опровергая думите им, сама предложих да дам кръвна проба. Смятате ли, че човек, който е надрусан, ще иска да даде кръвна проба?! 

Бях задържана в ужасни условия. И искам да кажа на всички хора, които побързаха да ме заклеймят като едва ли не убийца, да не бързат със заключенията преди да са излезли кръвните проби. Има си ред, който съм спазила, съдействала съм. Никога не бил се опълчила срещу закона. Никога не съм се качвала на колата си под въздействието на алкохол, камо ли на наркотици. 

Аз знам, че ме следват много хора и никога с поведението си не съм склонявала към употреба на забранени субстанции. Може да съм скандална във външния си вид, песните и облеклото, но никога в поведението. Обидно е да ме нападат така и то в национални медии, без  истината да е излязла наяве. Не може да се цитира някаква непроверена информация или по думите на някой си. Пак казвам, съдействала съм на органите на реда съвсем доброволно и сега ще чакаме кръвните проби, които да докажат истината и да видим дали някой ще се извини тогава“, казва Диона, която е видимо разочарова от случилото си.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Съдът отново отложи делото срещу Георги Семерджиев

Подобни статии

Back to top button