Любопитно

Днес е НАЙ-МАГИЧНИЯТ ден от септември: Очаква ни космическа хармония и промяна

Днес е най-магичният ден! С наближаването на края на лятото и на сезона на Дева, енергията във въздуха определено насърчава промяната в живота ви. Девата е променлив земен знак, свързан с продуктивността и детайлите, което вероятно ви е подтикнало да запретнете ръкави и да се захванете за работа. Но когато сезоните се променят, вашите приоритети също търпят промени, пише Edna.bg.

 

С наближаването на сезона на Везните нещата ще започнат да се изместват към много по-социално ориентирано време. 6 септември ще бъде най-добрият ден през този месец за всеки зодиакален знак, защото ще ви подготви за активния период, който ви предстои, преди Слънцето да се премести във Везни.

 

Работили сте усилено, за да се организирате и подготвите за всички предстоящи промени, така че определено сте си заслужили малко забавление. 6 септември ще ви предложи да надникнете в предстоящия сезон и ще ви помоли да насочите вниманието си към мислите, мненията и идеите, които евентуално сте пренебрегнали, докато сезонът на Дева ви държеше заети.

 

Имате любопитен ум и желание да се свържете с други съмишленици. Когато Венера във Везни образува тригон с Юпитер във Водолей, ще се почувствате склонни да търсите приятелство по начин, който ви позволява да развиете умствените си мускули и да научите нещо ново.

 

С Венера в своя управляващ знак, имате всички необходими ресурси, за да споделяте идеи по хармоничен и балансиран начин. Тъй като Венера представлява единство, а Юпитер представлява разширяване, това ще бъде отличен ден за всяка зодия да се свърже с другите. Сезонът на Девата определено е изпълнил своята цел, но аспектът на Венера и Юпитер на 6 септември ви напомня, че безгрижното забавление и удоволствието са заслужени.

 

Ето как вашият знак ще бъде повлиян на този специален ден:

 

Овен: Половинката ви и вашите приятели ви подкрепят
През сезона на Дева сте работили усилено, като сте давали приоритет на вашето здраве и благополучие, но на 6 септември вашият седми дом на романтични отношения ще бъде в съответствие с вашите приятелства и социални начинания.

 

Вземете си почивен ден от натоварения си график и планирайте излет с близките си. Венера и Юпитер насърчават единството и растежа, а във вашия 7-ми и 11-и дом те искат да обедините двата си социални свята. Това е ден, в който вероятно ще се разбирате с почти всички, така че не забравяйте да се възползвате от тази енергия.

 

Телец: Вашата работна етика и публичната ви личност са в хармония
На 6 септември Венера във Везни във вашия шести дом на работа и продуктивност ще формира тригон с Юпитер във Водолей във вашия 10-и дом на кариерата и обществения имидж, насърчавайки признанието, което заслужавате в кариерата си.

 

Като земен знак вие процъфтявате, когато имате над какво да работите, а енергията на въздушните знаци на този ден ще поддържа някои важни социални връзки, произтичащи от работата, която вършите. Това е чудесно време да поговорите с шефа си, колегите си или хората, които работят за вас. Като Телец вие сте склонни да се справяте добре с думите – и вашата управляваща планета Венера, която се намира във Везни, определено удвоява това ваше умение.

 

Близнаци: Вълнуват ви романтични и философски въпроси
Като любопитен, интелектуален знак на зодиака, 6 септември напълно подкрепя желанието ви за безгрижни връзки и умствено разширяване. Венера във Везни във вашия пети дом на запознанства и удоволствия ще се свърже с Юпитер във Водолей във вашия девети дом на пътуване и духовност, подтиквайки ви да се впуснете във вълнуващи нови приключения.

 

Използвайте този ден, за да бъдете спонтанни. Направете бързо пътуване или се запишете в клас по изкуство в последната минута – всичко, което ви вълнува. Това може да бъде и ден за размисъл върху собствените ви вярвания и споделянето им с потенциалната ви нова половинка.

 

Рак: Давате приоритет на личния си живот и граници
Докато вашият зает сезон на Девата наближава своя край, не е изненадващо, че сте нетърпеливи да се оттеглите в черупката си на 6 септември. Сега е моментът да се потопите дълбоко във вашия дом, семейство и лични въпроси по хармоничен и продуктивен начин.

 

Като Рак вашият вътрешен свят е вашето сигурно убежище, така че не забравяйте да използвате това време, за да проучите къде може да се наложи да приложите граници във вашите отношения и семейство.

 

Лъв: Романтичните ви отношения процъфтяват
Вашите комуникативни умения ще процъфтяват на 6 септември, тъй като Венера във Везни във вашия трети дом се подравнява с Юпитер във Водолей във вашия седми дом на романтични отношения.

 

Напоследък може да сте били доста фокусирани върху отношенията в живота си, но на този ден нещата със сигурност ще вървят гладко. Пътуването на Венера през третия ви дом на общуване има своите предимства. Думите ви със сигурност ще бъдат мили и добре приети от партньора ви.

 

Дева: Вашата упорита работа най-накрая се отплаща
Не е изненадващо, че сте зает човек, тъй като винаги се стремите да бъдете продуктивни и да завършите нещата. На 6 септември ще започнете да забелязвате, че упоритата ви работа започва наистина да се отплаща.

 

Венера във Везни в момента пътува през втория ви дом на пари и ресурси и тъй като образува тригон с Юпитер във Водолей във вашия шести дом на отговорностите, ще ви напомни, че усилията ви не остават незабелязани. Това е ден да забавите темпото и да се насладите на плодовете на вашия труд, защото го заслужавате. А има още хубави неща, които се задават – просто изчакайте началото на сезона на Везните на 22 септември.

 

Везни: Творческите ви усилия заемат изцяло вниманието ви
Като управляван от Венера зодиакален знак, вие сте човек, който е естествено артистичен и на 6 септември ще бъдете вдъхновени както винаги да влагате енергията си в творческите си начинания. В момента Венера е в първия ви дом на себе си, вдъхновявайки ви да инициирате връзка и тъй като вашата управляваща планета образува тригон с Юпитер във Водолей във вашия пети дом, това е идеалният ден просто да се отдадете. Отдайте се на творческата си страна, отдайте се на романтичната си страна – на всичко, което ви носи удоволствие. Този ден обещава доста приятни изненади.

 

 

Скорпион: Вашият личен свят преживява развитие
Не е изненадващо, че пазите плановете си само за себе си. 6 септември ще бъде чудесен ден за вас да се оттеглите в личния си свят, за да си починете и да се отдадете на размисъл с наближаването на сезона на Девата. Докато Венера преминава през вашия 12-и дом, темите около вашето психично здраве и благополучие ще бъдат в ума ви, а Юпитер във Водолей, който се движи през четвъртия ви дом на семейството, ще ви насърчи да се потопите дълбоко. Ако не друго, използвайте този ден, за да наваксате малко сън.

 

Стрелец: Вашите приятелства процъфтяват
Като експанзивен, отворен знак на зодиака, способността ви да вдъхновявате приятелите и социалните си кръгове е нещо, което правите с лекота. На 6 септември ще бъдете подкрепяни от Венера във Везни във вашия 11-и дом на приятели, свързващи се с Юпитер във Водолей в третия ви дом на общуване. Този аспект ви помага да споделите вашите мисли, мнения и идеи с колектива, така че не се страхувайте да споделите какво мислите.

 

Козирог: Вашата кариера води до финансово развитие
Като човек, който постоянно се стреми в кариерата си, не е изненадващо, че сте забелязани и оценени за вашите усилия. Това ще прозвучи още по-вярно на 6 септември, тъй като Венера във вашия 10-и дом се свързва с Юпитер във вашия втори, така че очаквайте финансови постъпления около тази дата. Внасяте толкова много в кариерата си, че е невъзможно да останете игнорирани. 6 септември е добър ден за договаряне на заплата или приемане на по-високоплатена позиция.

 

Водолей: Вашето желание за интелектуално развитие е в съответствие с духовното ви израстване
Като автентичен и оригинален човек, не е изненадващо, че вашите духовни убеждения и мироглед са важни за вас. На 6 септември ще се чувствате много съгласувани с духовното си пътуване. Докато Юпитер продължава пътуването си през първия ви дом, вие сте в период, в който личният растеж е неизбежен. Докато Венера във Везни във вашия девети дом обединява силите си с Юпитер, ще почувствате обширната природа на вашето лично пътуване.

 

Риби: Поставяте необходимите граници във вашите отношения
Като човек, който толкова върви по течението, вашата адаптивна природа наистина се възползва от това да дадете приоритет на психичното си здраве и да поставите граници в личните си отношения. 6 септември е отличен ден за това, тъй като Венера във Везни във вашия осми дом на границите се свързва с Юпитер във Водолей във вашия 12-и дом. Това може да не се чувства като идеален ден за започване на нещо ново, но е идеален ден за оценка на вашия вътрешен свят и личните ви отношения. Подреждането на тази страна от живота ви е от съществено значение и днес е чудесен ден да помислите за промените, които може да се наложи да направите, за да намерите спокойствието и баланса, за които жадувате.

 

Източник: Edna.bg

 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Някои неща тази седмица ще се объркат, помнете – след дъжд изгрява слънце

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button