БългарияНа Фокус

Докато полицията издирвала преполагаемия убиец, той обикалял по домовете

Докато полицията издирваше заподозрения за убийството на 7-годишното момиченце в с. Сотиря, оказва се, че Мартин Трифонов бил видян от няколко жители на селото. Техните свидетелства събра НОВА.

„Видях го, беше при мен. Той дойде у нас и му дадох да се нахрани. Понеже е беден, реших да направя добро. Всичко това се случи около 14 часа. Не знаех, за случилото се. Ако бях наясно щях да го хвана”, обясни Мими.

„Ударих го 2-3 пъти и го вързах за едната ръка с въже. Успя да избяга обаче, подгоних го, но не можах да го настигна. Тогава се обадих на полицията”, разказа Ганчо.

„Имам впечатление от него от доста дълго време. Той се изхранва предимно с дребни кражби. Краде от домовете на възрастни хора. Често обитава къщи, в които няма собственици или са изоставени”, каза Диян Вълчев.  

Припомняме, че Мартин Трифонов бе издирван над 10 часа от полицията, след което заловен вчера следобед. Той все още е в болницата, където ще остане поне 5 дни. Престоят в лечебно заведение се налага след като той е бил прострелян от полицаи при залавянето му. 

От медицинското заведение допълниха, че в момента лекуват нараняванията по краката на задържания.

Пред болницата патрулират няколко полицейски коли.

Първи снимки на мястото, където бе задържан препдолагаемият убиец от Сотиря

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК.

Подобни статии

Back to top button