БългарияНа ФокусПоследни новини

Двама нидерландци загинаха след скок от 7 етаж в Слънчев бряг

Двама нидерландци – мъж и жена, са скочили от терасата на хотелската си стая. Инцидентът е станал в хотел “Империал палас” в курорта Слънчев бряг. Друг гост на хотела призори в четвъртък видял труповете им и се обадил в полицията.

“В стаята на нидерландците е имало алкохол и медикаменти, за които се предполага, че са наркотици”, обясниха очевидци на случилото се. От полицията лаконично коментираха, че в петък ще са готови кръвните им проби и ще стане ясно дали са били пияни или дрогирани.

Двамата чужденци са със статут на постоянно пребиваващи у нас. Живеели в комплекс “Семерамида”, собственост на техен сънародник, също в Слънчев бряг. От време на време обаче ходели във въпросния хотел, където станал инцидентът, и си наемали стая.

Тепърва полицаите ще установяват дали са скочили или паднали от терасата.

“Жената е на 44 години, а мъжът на 50 години. Двамата са загинали на място, като телата им са откарани за аутопсия в отделение “Съдебна медицина” към УМБАЛ Бургас. По случая е образувано досъдебно производство”, съобщиха от ОД на МВР.
Стаята в хотела била наета на 28 май от двамата загинали. Те се водели “на почивка” в елитния комплекс.

“Сезонът започва с голяма трагедия. В последните години нямахме случаи на т. нар. “балконинг”, дано това не бележи предстоящото лято”, коментираха туроператори.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Министерския съвет ще даде допълнителни 12,5 милиона лева за култура

Подобни статии

Back to top button