Любопитно

Джерард Бътлър: Обичам България, кучето ми е от там и се казва Шушка

Вече пет години, холивудската звезда Джерард Бътлър се радва на любовта на своето куче Шушка, което е било бездомниче в България, но късметът му се усмихва, когато среща актьора около рилските езера.

Вече в дузина интервюта, Бътлър разказва за първата си среща и за любовта, с която Шушка го дарява всеки ден. Актьорът споделя, че обича България и хората тук, като вече снима няколко филма у нас.

With Shushka | Gerard butler, Gerard, Hot scottish men

Бътлър спасява кученцето, докато снима филм в България. По негови думи открил Шушка гладна и уплашена, докато се скитала из планински район, в който актьорът имал снимки.

“Благодарен съм за новото си кученце! Намерих я в един планиниски район, докато снимах филм. Оттогава ми открадна сърцето!”

Gerard Butler and his dog Shushka : r/celebswiththeirpets

“Снимах в планината, в подножието й открихме едно бездомно куче. Бяхме по средата на нищото. Тя беше гладна, а беше толкова красива. Тя винаги е насреща, може просто да седи и да ме гледа. Помислих си: “Какво ще правя? Просто ще я оставя?” Хранихме я цял ден, но след това се запитах: ” А сега какво ще правим?”, защото щяха да й обърнат гръб. За това я взех в Америка.”, разказва актьорът за кучето си, което осиновява от страната ни.

“Сега тя е тук с мен, защото нямаше шанс аз да се върна, а тя не. Заведохме я на мястото, откъдето я взехме. Можех да кажа, че тя знаеше къде отиваме. Беше все едно ми казва: “Чакай малко, знам това място”, споделя Бътлър при последния си престой в България, когато взе със себе си и четириногия любимец.

Източник: mozache 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Куче чака с години на брега своя загинал стопанин

Подобни статии

Back to top button