Последни новинихороскоп

Една от зодиите си играе с огъня, а друга я чака успех

Хороскоп за 17 юли 2019 г. 

Овен

Днес не си играйте с огъня. Изкушавате се да предизвикате някого, но крайният резултат може да не е във ваша полза. Днес намерете начин да релаксирате, особено ако през изминалите дни е имало конфликти на работното място или ако партньорът ви е лазил по нервите. Излезте с приятели или се разходете на някое спокойно място, за да си отдъхнете.

Телец

Това е добър ден за привличане на вниманието. Потърсете най-добрият ъгъл, от който ще може да покажете изключителните ви качества. Ако днес се почувствате тъжни или обидени, погрижете се за себе си и не бързайте да обвинявате – едва ли някой е искал да ви засегне. Ако имате възможността да прекарате днешния ден с любимия човек, не я изпускайте! Напоследък нямате много време един за друг. Отдайте се на любимите си занимания.

Близнаци

Тази сряда опитайте да излезете от клишето. Сега старите начини няма да работят, както ви се иска. Бъдете новатори. От дълго време се носите на вълните на любовта и днешният ден няма да прави изключение! Имате усещането, че в света съществувате единствено вие и вашата половинка. Това обаче е причината напоследък да сте доста разсеяни.

Рак

Тази сряда очаквайте неочакваното. Нищо няма да може да бъде контролирано и планирано. Точно това ще направи деня ви интересен. Имате желание да реализирате новите си идеи, така че не се колебайте да положите по-големи усилия.

Лъв

Не съдете по другите за себе си. Намалете темпото, за да дадете възможност на другите да ви достигнат поне малко. Днес може да усетите, че хората ви натоварват и да пожелаете да останете по-дълго време насаме със себе си. Но недейте да изпадате в самосъжаление и не се дръжте зле с околните заради това. Съвсем скоро проблемите ще преминат и тогава ще съжалявате, че сте нагрубили толкова много хора.

Дева

Тази сряда потърсете всички възможни източници на информация за вашите цели. Това не означава да подбирате такава, която пасва на намеренията ви. Днес не е изключено да се чувствате някак потиснати или у вас да се събудят някои стари вътрешни терзания и колебания. Не се самообвинявайте и оставете чувствата да отминат – вероятно преувеличавате малко проблемите си.

Везни

Днес помислете до колко може да разчитате на близките ви и на себе си. Правилната преценка на силите ще ви даде сериозен шанс за успех. Днес не се поддавайте на страхове, които ви карат да си мислите, че не сте достатъчно добри или че не е възможно да постигнете нещо. По-добре се отдайте на почивка, опитайте се да мислите позитивно и ще видите, че има много неща, за които да сте благодарни на съдбата.

Скорпион

През този ден не разчитайте на подкрепа от околните. Възможно е дори тя да ви отклони от истинската ви цел. Действайте самостоятелно.  Напоследък трудно наваксвате с всички задачи, които сами си поставяте. Днешният ден ще бъде идеален за почивка и за кратка равносметка на ситуацията. Замислете се дали си поставяте реалистични цели. Ако отговорът е „не“, не се отчайвайте.

Стрелец

Днес не търсете виновници за ситуацията, в която се намирате. Помислете с какво сте допринесли за нея и ще се учудите на участието ви. Любовта чука на вратата ви, но вие отказвате да повярвате. Свикнали сте да ви нараняват и сега пазите сърцето си със зъби и нокти, но не се бойте да влезете в огъня. Не бъдете толкова крайни, защото в противен случай ще изпуснете истинската любов. Днешният ден е особено важен за вас. Оглеждайте се внимателно.

Козирог

Сега е време за почивка или поне за психическо разтоварване. Отхвърляйте покани за сътрудничество на този етап. Опитайте да не взимате особено важни решения днес – преди да направите какъвто и да било ход, трябва да го обмисляте и да разсъждавате много. Просто ситуацията е такава. Ако някой се опитва да ви притиска, не му обръщайте внимание.

Водолей

Тази сряда ще имате успех. Малко ваше усилие ще бъде възнаградено високо. Представете си, ако дадете още от себе си… Днес сте с двата крака огъня! Ако днес имате чувството, че не успявате да се справите в някаква ситуация и с емоциите, които тя поражда у вас, намерете малко време, за да се усамотите и да си изясните какво изпитвате. Възможно е корените на проблема съвсем да не са там, където ги търсите – така че бъдете готови за изненади.

Риби

Днес потърсете отдушник от мислите ви в нова обстановка и с нови хора. Наблюдавайте и задавайте въпроси – очакват ви интересни преживявания. Потърсете огъня в себе си. Днешният ден е позитивен за вас, идеален е за приключения, за творчески изяви и за пътувания. Ще изгубите, ако го прекарате сами вкъщи, освен ако не сте погълнати от нещо наистина интересно. Ще имате вдъхновение да правите всичко, което ви носи удоволствие.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

11 представители на зодия ЛЪВ, които всички обичаме!

Подобни статии

Back to top button