БългарияНа ФокусПоследни новини

Екипът на Бербатов: Наглостта на Михайлов няма граници, подготвя се отлагане на Конгреса

Екипът на кандидата за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов алармира, че разполага с информация от няколко източника за подготвящо се отлагане на Конгреса за избор на нов шеф на централата, който е насрочен за 15 март.

Ето както написаха от „Р-Еволюцията е тук“:

„Наглостта на Борислав Михайлов и приближените му няма граници.

Започнахме срещите си за дискусии с футболните клубове във връзка с конгреса на БФС на 15 март 2024 г. За съжаление, до нас достигна информация от няколко източника, че се подготвя отлагане на конгреса!

Разчитайки отново на изпитаните си методи от миналото, а именно натиск и заплахи, Михайлов възнамерява да изнуди максимален брой клубове да поискат с подписка отлагането на конгреса.

Разбира се, целта е една – да не бъде избрано ново ръководство на БФС, да мине време и вероятно отново да оттегли оставката си и да се опита да се завърне начело на футболния съюз.

Призоваваме футболните клубове да не се поддават на планирания натиск и да не подписват нищо. Има конгрес, свикан от Изпълнителния комитет и вписан в Търговския регистър във връзка с подадената от Михайлов оставка.

Този конгрес трябва да избере ново ръководство на БФС.

Този конгрес ще сложи окончателен край на това ръководство на БФС, довело футбола ни до унизително състояние – безпрецедентно в историята.

Този конгрес ще избере ново ръководство и ще бъде поставено така желаното от цялата общественост ново начало.

Този конгрес трябва да бъде проведен и това зависи от клубовете.

Бъдете смели, бъдете част от това ново начало и не позволявайте на Михайлов и кликата му да ви употребят за пореден път за собствени нужди.

Не се поддавайте на натиск и не подписвайте нищо – не бива да бъде правена никаква подписка, за каквато ви натискат.

Михайлов се подигра с волята на клубовете, които на два пъти събраха подписи за свикването на извънреден изборен конгрес, като игнорира безпардонно това тяхно желание. Сега се опитва да принуди клубовете да правят подписка с безумни аргументи и те самите да спрат хода на промяната, която желаят.

Заради спирането на тази промяна Михайлов изключи почти една трета от членовете на БФС, за да остане на власт, за да продължава да безчинства и влачи футбола ни към нови и нови дълбини.“

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Костадин Костадинов: Защо не можем да накараме македонското правителство да организира общо честване на паметта на Гоце

Подобни статии

Back to top button