Последни новиниСвят

Фараж се нахвърли на Хари и Меган

Лидерът на партията, инициирала Брекзит, Найджъл Фараж, нападна принц Хари и Меган заради техните „неподходящи“ екологични кампании и нарече покойната кралица-майка „пушачка и пиячка на джин с наднормено тегло“ по време на конференция в Австралия.

Найджъл Фараж изтъкна, че популярността на принц Хари е намаляла, след като е срещнал Меган.

Това не е първият път, когато политикът напада принца. Преди няколко години той каза, че Хари се облича като нацист на модерно парти и че предпочитал времето, когато малкият син на принц Чарлз се забърквал в различни ситуации и предизвиквал хаос.

Фараж каза, че Хари се е превърнал в „Принца на будната съвест“, след като се е оженил на Меган.

„През последната седмица ни казаха, че Меган и Хари ще имат само две деца… и всички напълно игнорирахме истинския проблем, с който се сблъсква Земята, и това е фактът, че населението на земното кълбо експлоадира, но никой не смее да говори за това, никой не смее да се справи с това и дали принц Хари има две деца е без значение, имайки предвид, че сега на Земята има 2,6 милиарда китайци и индийци“, реагира Фараж.

Той атакува кралското семейство по време на тридневната конференция на консервативните политически действия, където не се допускаха журналисти.

Той продължи, като похвали кралицата, че е „невероятна, вдъхновяваща жена“ и допълни:

„Ние сме дяволски щастливи, че я имаме“.

Но той далеч не бе толкова мил, когато заговори за сина ѝ и майка ѝ.

„Когато става дума за сина ѝ, когато става дума за Чарли Бой и климатичните промени, оле-оле“, каза Фараж.

„Майка ѝ, Нейно Величество кралицата-майка, бе с наднормено тегло, пушачка и пиячка на джин, която живя до 101 години. Всичко, което мога да кажа е, че Чарли Бой е на 70 г… Кралица може да живее много, много дълго време.“

Фараж напада Чарлз за пореден път, преди това той е описвал възгледите на престолонаследника за климатичните промени като „наивни и в най-добрия случай глупави“.

През 2008 г. той беше единственият евродепутат, който отказа да аплодира реч на принца за глобалното затопляне.

Предлагат нова методика за изчисляване на обезщетения при ПТП

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК.

Подобни статии

Back to top button