You are currently viewing Фараж се нахвърли на Хари и Меган
на снимката: Херцозите на Съсекс Хари и Меган

Фараж се нахвърли на Хари и Меган

Лидерът на партията, инициирала Брекзит, Найджъл Фараж, нападна принц Хари и Меган заради техните „неподходящи“ екологични кампании и нарече покойната кралица-майка „пушачка и пиячка на джин с наднормено тегло“ по време на конференция в Австралия.

Найджъл Фараж изтъкна, че популярността на принц Хари е намаляла, след като е срещнал Меган.

Това не е първият път, когато политикът напада принца. Преди няколко години той каза, че Хари се облича като нацист на модерно парти и че предпочитал времето, когато малкият син на принц Чарлз се забърквал в различни ситуации и предизвиквал хаос.

Фараж каза, че Хари се е превърнал в „Принца на будната съвест“, след като се е оженил на Меган.

„През последната седмица ни казаха, че Меган и Хари ще имат само две деца… и всички напълно игнорирахме истинския проблем, с който се сблъсква Земята, и това е фактът, че населението на земното кълбо експлоадира, но никой не смее да говори за това, никой не смее да се справи с това и дали принц Хари има две деца е без значение, имайки предвид, че сега на Земята има 2,6 милиарда китайци и индийци“, реагира Фараж.

Той атакува кралското семейство по време на тридневната конференция на консервативните политически действия, където не се допускаха журналисти.

Той продължи, като похвали кралицата, че е „невероятна, вдъхновяваща жена“ и допълни:

„Ние сме дяволски щастливи, че я имаме“.

Но той далеч не бе толкова мил, когато заговори за сина ѝ и майка ѝ.

„Когато става дума за сина ѝ, когато става дума за Чарли Бой и климатичните промени, оле-оле“, каза Фараж.

„Майка ѝ, Нейно Величество кралицата-майка, бе с наднормено тегло, пушачка и пиячка на джин, която живя до 101 години. Всичко, което мога да кажа е, че Чарли Бой е на 70 г… Кралица може да живее много, много дълго време.“

Фараж напада Чарлз за пореден път, преди това той е описвал възгледите на престолонаследника за климатичните промени като „наивни и в най-добрия случай глупави“.

През 2008 г. той беше единственият евродепутат, който отказа да аплодира реч на принца за глобалното затопляне.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК.