ФИНАНСОВ ХОРОСКОП: Опасен ден ще заложи всичко на карта – бъдете подготвени

ФИНАНСОВ ХОРОСКОП: Опасен ден ще заложи всичко на карта – бъдете подготвени

Седмичен финансов хороскоп за 19-25 юли 2021 г. 

 

Овен
Овенът трябва да помни, че най-опасният ден ще бъде събота. Ако пазарувате тази седмица, определено не е на Пълнолуние. Като цяло на този ден е по-добре да използвате амулети за късмет, ако трябва да вършите работа или бизнес. Неделята също може да бъде изключена от списъка на благоприятните дни, но на този ден Меркурий ще бъде в благоприятно положение, така че ако Овенът има нерешени задачи и задачи, тогава можете да се посветите на решаването им в последния ден от седмицата. В делничните дни астролозите препоръчват често да търсите съвет от приятели.

 

Телец
Парите обичат тези, които мислят за утре по-често, отколкото за вчера. Телецът трябва да се съсредоточи върху бъдещето. Можете дори да използвате медитация за създаване на успешно бъдеще, за да разберете към какво да се стремите в бъдеще . Това ще помогне за поставяне на нови финансови и работни задачи, за придобиване на мотивация и ентусиазъм за работа. Методическата работа, работата в екип и фокусът върху резултатите ще помогнат за оптимизиране на разходите и работния процес. Не се разсейвайте от любов, романтика и странични афери.

 

Близнаци
По-често всички ние сме доведени до бедност не от врагове и проблеми, а от собствените си лоши навици . Близнаците са в идеалното време за самоанализ. Звездите и планетите ще помогнат да се осъзнае в кои моменти хората от този знак са могли да действат по различен начин. Най-благоприятният ден от седмицата е 22 юли. На този ден всичко ще допринесе за укрепване на доверието на Близнаците, тяхната финансова производителност. За да увеличат доходите, астролозите съветват да бъдете по-отзивчиви. Добротата ще се върне стократно. Близнаците ще могат да получат още повече късмет.

 

Рак
Тази седмица ще бъде изключително трудна и енергоемка, но в това няма нищо лошо, защото Раците са включени в списъка на най-издръжливите и упорити знаци на Зодиака . Те ще могат да преодолеят всякакви препятствия по пътя и да станат посилни. Всичко, от което се нуждаят сега, е да бъдат търпеливи и да се научат да чакат. Парите може да не се носят в ръцете им, но те ще могат да разберат някои важни принципи, които трябва да се следват безмилостно, за да се постигнат финансови цели. Най-лошите парични врагове за Раците тази седмица са мързелът и протакането.

 

Лъв
Лъвовете ще имат много малко енергия в началото на седмицата, така че астролозите не ги съветват да ги хабят за безполезни неща. Ако трябва да работите усилено, можете да използвате мантрата за сила, за да се възстановите по-бързо след тежък работен ден. Тези лъвове, които наскоро са постигнали отлични резултати в бизнеса или на работа, ще могат да затвърдят успеха си. На някои може да изглежда, че те са губещите, но не са. В периода от 19 до 25 юли събитията могат да бъдат непредсказуеми, както и техните последици. Няма нужда да правите бързи изводи.

 

Дева
Девите, под влиянието на звездите и планетите, могат да се отдадат на самоанализ, който може да се влее в самоизследване. Като цяло това ще има добър ефект върху разбирането на текущите финансови проблеми и намирането на решения, но е подобре да не се увличате с пътешествия в дълбините на съзнанието. Ако нямате късмет с парите, има три полезни начина да ги поправите . Ако искате нещо ново, трябва да действате. Парите ще обичат динамичните и мотивирани Деви. Основното е, че тези хора харесват текущите си задачи и идеи. Мотивацията ще стане основният асистент за печелене на пари.

 

Везни
Самото начало на седмицата и събота ще бъде проблематично за Везните, тъй като тяхното биополе временно ще отслабне. Медитацията ще помогне да се поправи това, за да се увеличи енергията . Астролозите също съветват да бъдете последователни и да не поемате всички неща едновременно. Наблюдението също ще помогне за увеличаване на доходите и шансовете за успех. Важно е да следите какво се случва наоколо. Най-благоприятните дни за печалба и упорита работа ще бъдат четвъртък и петък. За такива дни казват: „Храни цяла година“. Шансовете за успех ще бъдат максимизирани.

 

Скорпион
Скорпионите са на път да преминат през много натоварена, но доста благоприятна седмица. Само събота ще бъде опасен ден. На 24 юли е по-добре да си починете от бизнеса и да се отпуснете. Неделята е светъл и положителен ден поради противопоставянето на Плутон и Меркурий. По това време трябва да натрупате сили и да си починете правилно. Хороскопът за почивка ще помогне на Скорпионите да възстановят енергията и да се настроят положително за новата седмица. Също така, планетите в периода от 19 до 25 ще подобрят паметта на тези хора, което ще им даде възможност да успеят да придобият нови умения.

 

Стрелец
За Стрелеца най-положителното място ще бъде техният дом. Много е добре, ако хората от този знак често трябва да работят в родните си стени. Този вид работа ще бъде много по-продуктивен тази седмица, така че ще донесе повече пари. Също така доходите ще се увеличат, ако Стрелец започне да използва най -добрите магнити за домашни пари . Това е благоприятно време за творческа дейност, пазаруване, обновяване, пренареждане на мебели. Разговорите с нови хора, гледането на филми и четенето на книги ще бъдат панацея за проблеми с вдъхновението.

 

Козирог
Козирозите трябва да внимават да работят и да се справят с токсични хора тази седмица. Те трябва да се научат да блокират негативизма на хората , които не ги харесват. Това е важно умение за тези, които трябва постоянно да работят рамо до рамо с токсични индивиди. Знак, че Козирозите вървят в правилната посока, ще бъде повишаване на настроението и желание за работа. Звездите и планетите подкрепят Козирозите, така че провалът в една област ще помогне за успех в друга. Ако нямате късмет в парите и работата, ще имате късмет в любовта и обратно.

 

Водолей
Водолей може да бъде измамен, изнудван. Трябва да се пазите от такива хора. Интуицията ще помогне да се предскаже предварително кой е положителен и кой отрицателен. Факт е, че Водолеите са сред най -взискателните знаци на зодиака . Те могат да разпознават лъжите и преструвките и мнозина ще го направят с цел финансова печалба. Хората около тях ще очакват от Водолеите доброта и отзивчивост, но не всеки го заслужава. Ще трябва да се научим да разбираме хората, за да не изпаднем във финансова дупка.

 

Риби
Рибите вероятно ще имат всички мисли за работа. За много представители на този Знак идва период, когато е важно да се отдадете изцяло на работа и дела. Конспирациите за работа ще ви помогнат да станете по-продуктивни и помъдри. Астролозите отбелязват още, че тази седмица Рибите ще бъдат посрещнати от дрехите си. Само първото впечатление ще бъде важно. Бъдещето на техните идеи и цели зависи от това. През делничните дни трябва да се научите да си почивате. Почивката е изключително важна, защото без нея лесно можете да изгорите и да загубите финансовия си късмет.

 

Източник: zajenata.bg

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО