БългарияЛюбопитноПоследни новини

Габи в „Ергенът“: Той работи за 900 лв. и ще правим бебе. Я, бягай оттука

В десети епизод на „Ергенът“ Евгени отново остави под една от лампите писмо за Валерия. Тя го прочете, след което го сложи до сърцето си, но тъй като роклята й прозира, то бе забелязано от Айлин.

Докато Айлин разпитваше Валерия за писмото, микрофоните уловиха реплика на Габи от друг разговор по време на коктейла.

„Той работи за 900 лв. и ще правим бебе. Я, бягай от тука!“ – казва инфлуенсърката от Пловдив по адрес на неназован мъж.

Брюнетката не спира да демонстрира скъпия си начин на живот – дрехи и чанти „Шанел”, „Луи Вюитон”, „Ив Сен Лоран”, „Диор” и други луксозни марки, които едно безработно момиче не може да си позволи.

Напомпяме, че 21-годишната пловдивчанка  беше обвинена, че работи като компаньонка, но тя упорито се опитва да убеди хората, че не се продава. Габи вече има нов проститутски профил. Тя вече се казва „Дебора” и е добавила, че е елитен ескорт, т.е. компаньонка, пише Уикенд.

Устните, гърдите, изкуствената коса, годините и кварталът на Лидия и Дебора са еднакви. Явно палавницата умишлено е сменила цвета на очите и косата си, за заблуда на противника. Тарифата й също е смъкната от 400 на 350 лева, което е доста странно, но е възможно да е промоция преди поскъпването.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

 

Любовен месечен хороскоп: Магичен април очаква зодиите в любовта

 

Подобни статии

Back to top button